Месечен хороскоп за ЮЛИ


Месечен хороскоп за ЮЛИ

Месец юли ще бъде вълшебен и пълен с изненади. Не очаквайте големи промени в личния си живот, за хубаво или за лошо. Всяка от зодиите ще има своите предизвикателства и успехи в най-горещия месец от годината. Бъдете умни и използвайте всеки летен ден подобаващо. Ето и какво чака всяка една от зодиите до края на месеца:

Овен

Юли ще завари Овните в едно весело неконтролируемо настроение. Най-точно казано ще се чувствате като отвързани. Ще имате желание да споделяте всяка своя мисъл и емоция, независимо дали е положителна или отрицателна. Повечето ще са положителни това ще ви донесе активи още първите дни на месеца. Ще успеете да прокарате повече си идеи и малцина ще се съмняват в съобразността им.

Благоприятно ще се развиват въпросите, свързани с недвижимо имущество и земя, особено през първите дни на месеца. Дните около 5 юли са най-подходящи за сключването на сделки. Общо взето каквото важно имате да правите го правете до 20 юли. След този период не се занимавайте с неща, които изискват прецизно мислене и се въздържайте от вземането на решения.

Последната седмица на юли не е подходяща за нови запознанства или уреждането на въпроси от любовно естество и лични отношения. Тогава действайте со кротце и со благо, а най-добре изобщо не действайте, защото не е ясно какви точно ще са последиците. Въздържайте се от случайни сексуални контакти, а ако все пак се случи вземете предпазни мерки, за да сте сигурни за здравето си.

Телец

Юли започва с разчистване на сметки за представителите на знака Телец. Някои може да преживеят раздяла, но не се взирайте в миналото и това, което сте загубили, тъй като може да пропуснете това, което бъдещето ви предлага. А то съвсем не е малко. Мислете на принципа – всяко зло за добро и няма да сбъркате. Други от вас може и да не забележат всички тези промени или сами да ги предизвикат с поведението си. Ще бъдете погълнати от въображението ви, което ви доведе до откриването на нови хоризонти за вас. Възможно е да искате да започнете да се развивате в друга посока, поради което пътищата ви с някой да се разделят. Не бива да...

... ДОЧЕТИ ВСИЧКИ ТУК :)

.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама