Отслабни 7 кг за 10 дни със зелени смутита


Отслабни 7 кг за 10 дни със зелени смутита
Снимка: Thinkstock/Guliver

Милиони хора по света окончателно губят войната с килограмите именно защото пропускат детоксикацията. За трупането на килограми допринасят много фактори, но факторът, който традиционните диети най-често пренебрегват, е претоварването на организма с токсини. По-просто казано, на хората им е трудно да отслабнат, защото телата им са пълни с отрови. На колкото повече токсини сме изложени или поемаме всеки ден, толкова повече токсини се складират в мастните клетки на тялото. А складираните в тялото токсини се премахват трудно с обикновена диета. Първо трябва да прочистим тялото. Именно затова най-ефективните програми за отслабване трябва да се фокусират и върху топенето на мазнини, и върху детоксикацията, заедно те водят до цялостно подобрение на здравето и начина на живот.

Всеки ден зелените смутита променят живота на хиляди хора. Освежаващите напитки от зеленолистни зеленчуци и плодове са новият символ на здравословния начин на живот, те съдържат изключително полезни хранителни вещества, регулират храносмилането, помагат за прочистване на тялото и са наистина вкусни.

В книгата си "Зелени смути рецепти“ авторката на бестселъри Джей Джей Смит представя един цялостен режим за детоксикация, който прави последователите си не само по-здрави и по-слаби (гарантира сваляне на до 7 кг за десет дни), но им вдъхва нова жизненост и ги кара да се чувстват подмладени.

Освен че разяснява подробно концепцията за 10-дневния детокс, "Зелени смути рецепти“ предлага над 100 рецепти за зелени смутита с различни приложения, дава изпитани методи за прочистване, които ще засилят ефекта от детокса, и запознава с вдъхновяващите лични истории на хора, които вече са извървели пътя към своето по-здраво Аз. Книгата е №1 бестселър на New York Times и Amazon.com и се радва на впечатляващи отзиви от хиляди читатели.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Здраве


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама