Най-доброто от природата и науката в името на нашето здраве


Най-доброто от природата и науката в името на нашето здраве
Снимка: Thinkstock/Guliver

Разпространявана единствено от Собствениците на Amway Бизнес (СAБ), NUTRILITЕ е световна марка № 1 в продажбата на витамини и хранителни добавки. От създаването си през 1934 г., NUTRILITЕ осигурява продукти, предоставящи изобилие и разнообразие от хранителни вещества, които експертите препоръчват в ежедневния хранителен режим.

Хранителните добавки на растителна основа запазват естествените растителни съединения фитонутриенти, които се свързват с ползите за здравето. С придобит 80-годишен опит в сферата на науката и научните изследвания, екипът на NUTRILITE е усъвършенствал патентованата практика "от семенцето до хранителната добавка", за да запази качеството и да повиши максимално консистенцията, ефикасността и безопасността на своите продукти. Над 90 процента от съставките на растителна основа, използвани в хранителните добавки могат да бъдат проследени обратно до фермата, в която са отгледани за качество и консистенция.

Марката витамини и хранителни добавки осигурява пълен диапазон продукти за хранене и добро здравословно състояние, включително есенциални витамини и минерали, антиоксиданти, билкови добавки, спортно хранене и заместители на хранене. Продуктите са разработени за персонализиран подход към здравословното хранене. Едни от най-продаваните продукти са: изцяло растителни протеини на прах, DOUBLE X, мултивитамини за дъвчене, Омега-3 Комплекс, Витамин C, Калций, Витамин B, Витамин Е и др.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Здраве


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама