Можете ли да повярвате, че този мъж е на 95?


Можете ли да повярвате, че този мъж е на 95?

Турчинът Казим Гюрбюз казва, че можете да живеете до 130 години и има причина да му вярваме. След дългогодишно практикуване на йога и постоянно ядене на суперхрани, той изглежда като един щастлив 50-годишен мъж. С изключение, че истинската му възраст е 95. Да, Казим наистина е на толкова години, макар че никой не може да му ги даде.

Неговият живот хич не е бил лесен. "Когато бях на 41 години, се парализирах от кръста надолу след тежка автомобилна катастрофа. Докторите ми казваха, че никога повече няма да мога да ходя. Проведох 63 различи експеримента върху себе си. Отново се родих. След 9 месеца отново можех да ходя. Казваха, че е чудо, но процедурите, които си правих, отново ми върнаха краката."

Но Гюрбюз твърди, че не е станало никакво чудо.

"Човек може да използва силата на мозъка, ако я прилага правилно, а мозъкът може да регенерира мускулите и нервната система“, обяснява 95-годишният мъж.

Той вярва, че ключът към това да останеш млад е да вярваш, че си, а също така да се поддържаш в добро физическо състояние, за да го докажеш.

Той постоянно тренира своята сила и гъвкавост, а също така може да задържи дъха си за 4-5 минути.

Що се отнася до храненето му – той редовно яде мед, боб Пинто, чушки, билков чай и супа.

За него най-важен е положителният подход към живота и явно неговата филология действа. Макар че Казим Гюрбюз е на 95, той не страда от липса на женско внимание и води активен полов живот, вярвайки че редовният секс е от значение за неговото дълголетие.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Здраве


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама