Как отслабва Вяра Атова


Как отслабва Вяра Атова

Тъй като е лято, повечето жени се подлагаме на строги диети и тренировъчни програми, за да изглеждаме добре на плажа. Ние сме твърдо против всякакви драстични мерки за отслабване, затова ви предлагаме един нов и ефектен метод. Тайната на красотата се казва медицински лазер Zerona. Само с няколко процедури този уред ще направи фигурата ви видимо по-слаба, а кожата ви блестяща, гладка и стегната.

Самият уред представлява безконтактен лазер, който прониква в дълбочина и отслабва клетъчната мембрана. Веднъж преминало в междуклетъчното пространство, съдържанието на мастните клетки се поема от лимфната система. След това трябва да се пие много вода, за да могат да се изхвърлят излишните мазнини.

Ако смятате, че е невъзможно да се отървете от излишните сантиметри, певицата и водеща Вяра Атова е доказателство за ефекта от лазера Zerona.

Какво се случва в живота ти в професионален план през последните месеци?

Вяра: Работя усилено върху последния си музикален проект. Живот и здраве, трябва да се появи до дни. Парчето е по аранжимент на X-a и е много лятно. Скоро снимаме и видео-клип.

Планове за лятото?

Вяра: Уж почти мина лятото, а много не го усетихме. Та планове не съм си направила. Най-вероятно август месец може да се отдам една седмица на почивка и плажове.

Как се грижиш за тялото си?

Вяра: По принцип съм спортна натура и никога не съм си позволявала да се отпускам. Но както знаем, всяко правило си има изключение и от миналото лято ме хвана един разточителен мързел, който веднага се отрази на формата ми. Затова щом чух за Zerona, веднага се насочих към този метод. Резултатът е видим и вече се поддържам с правилно хранене и лек спорт.

Спазваш ли хранителен режим?

Вяра: Ограничавам се в рамките на разумното. До толкова, че да не се настървявам към определена храна и после изведнъж да и се нахвърлям и да прекалявам с нея. Просто избягвам тестени изделия, сладко и месо. Храня се предимно със салати, риба, зеленчуци. Голяма страст са ми сирената, всякакви.

Смяташ ли, че човек е това, с което се храни?

Вяра: Не. Със сигурност е много важно какво слагаш в тялото си, което ще ти е спътник до сетния ти дъх. Но определено само това не те определя.

Как започна твоето Zerona преживяване?

Вяра: Звучеше ми безумно да отстраня няколко сантиметра от желаните от мен области, без допир и без болка. В крайна сметка след като проучих, че е напълно безопасно се реших на тази крачка. С изумление установих, че съм си възстановила тънката талия.

Имаше ли болка?

Вяра: Никаква болка, нито каквото и да е усещане. Просто си лягам за около 40 минути да си почина и ставам като нова.

Доволна ли си от крайните резултати - колко сантиметра от обиколката ти изчезнаха с лазера на Zerona?

Вяра: Много съм доволна, че отново възвърнах талията си.

Препоръчваш Zerona, защото?

Вяра: Защото има резултат и е най-бързият и безвреден начин, за да влезеш във форма.

 

Повече за лазера Zerona може да научите на zerona.bg

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Здраве


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама