АНСС® - силен натурален имуностимулатор


АНСС® - силен натурален имуностимулатор

Боледувате ли често? Чувставете ли се отпаднали? Най-вероятно имунната ви система крещи за помощ. Изключително важно е тя да е силна, за да се чувстваме добре и да бъдем здрави. Нейната задача е да защитава организма ни от вируси, бактерии, гъбички, токсини и всякакви чужди организми, който ни заплашват. Тя има за задача да унищожава и всички собствени клетки на организма, които са променени или увредени - например туморни (ракови), клетки заразени с вируси и др.

Всеки човек се ражда с вроден имунитет, а впоследствие има и придобит. Когато един патоген ни заразява имунната система се активира. Започва имунен отговор, по време на който в организма се образуват антитела. Благодарение на тях организмът успява да се справи с “нашественика”.

Всички знаем, че трябва да имаме силна имунна система, но заради забързаното ни ежедневие, стрес, нездравословно хранене и липса на движение, тя отслабва, което ни прави по-податливи на болести.

Все по-голямо внимание в наши дни се отделя на нарушенията в имунната система. Знае се, че редица болести като: рак, диабет, автоимунни заболявания, спин, податливостта на чести инфекции и др. се дължат на проблеми с имунитета. Възможността да се повлияе върху имунната система, различните видове имунни клетки, имунния отговор и сигнализиращите вещества дава възможност тези заболявания да бъдат лекувани и да се предпазим от тях.

На помощ идва натуралният продукт АНСС® (активен хемицелулозен комплекс). Тази хранителна добавка е на основата на лечебната гъба шийтаке , която е с доказан ефект и качество. Произвежда се единствено в завода на биотехнологичната компания Amino Up Chemical в гр. Сапоро-Япония.

Този мощен имунистимулатор има много ползи за огранизма ни. Редовният му прием увеличава броя на Т-лимфоцитите до 200%, активира имунните клетки, които“защитават“организма като-NK-клетки, макрофаги, LAK-клетки , допринася за поддържане на съотношението CD4/CD8-лимфоцитите и спомага за увеличаване продукцията на цитокини.

Чудите се дали да приемате натуралната добавка AHCC®? Научете за кого е подходящ този японски продукт:

Здрави хора

Здравият човешки организъм е изложен на непрекъснато вредно влияние на различни фактори, които го заобикалят. Установено е, че приемът на АНСС® от здрави хора подпомага добрата функия на имунната система.

HPV (човешки папиломен вирус) и АНСС®

HPV е най-честата полово предавана инфекция (ППИ) и тя е толкова често срещана, че почти всички сексуално активни мъже и жени получават най-малко един тип HPV в някакъв момент от живота си. В повечето случаи организът се справя самостоятелно с инфекцията благодарение на имунната си ситема. Проблемите идват при слаба имунна защита когато HPV може да предизвика рак на маточната шийка. АНСС® засилва имунитета и помага на организма да преодолее тази опасна инфекция.

Онкоболни

AHCC® може да се използва успоредно с конвенционалната терапия с цел подобряване състоянието на пациенти с рак.

Болни от хепатит

Установено е, че АНСС® допринася за намаляване на чернодробното увреждане и спомага за подобряване на общото състояние на болни от хепатит.

За съжаление много често ние пренебрегваме имунната си система и забравяме да се грижим за нея, а понякога тя има нужда от малко помощ. И тази помощ идва с уникалното съчетание на японска биотехнология и природа в един продукт.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Здраве


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама