Легендарна танцьорка на пилон идва у нас


Легендарна танцьорка на пилон идва у нас

Уникалното шоу на Пантера Блексмит ще бъде този четвъртък, а музикалната тема за вечерта също обещава силни емоции - The Prodigy vs. Rage Against The Machine. На 23-и април дамата, която допринесе танцът на пилон да се превърне в спортна дисциплина, ще покаже майсторските си умения дни преди да оценява тези на българските момичета. В четвъртък в бар RockIT Пантера ще бъде бисерът на вечерта, а на сцената се очаква да се качат общо 8 момичета, сред които и носителката на международни призове за изкуството на пилон – Катерина Москинова.

Вдъхновителите на партито Sonya Pole Studio са подготвили и още едно уникално за България събитие. А именно - първия по рода си Български Полденс Шампионат на 25 април в Mixtape5. За първи път у нас момичета, обединени от страстта си към танца на пилон и въздушната акробатика, ще се съберат на едно място.

И участници, и фенове ще се насладят на ново изживяване със състезателен характер в един страстен спектакъл, чиято кауза е да промени представата за танца на пилон и да го облече в имиджа на признат световен спорт. Водещ ще е Краси Москов, а авторитетното жури ще се състои от Пантера Блексмит, Катерина Москинова и Егор Чураков - цирков актьор, треньор и финалист на шоуто „Украйна търси талант“.

В шампионата ще участват към 30 момичета и едно момче в 3 категории спрямо нивото си - начинаещи с опит до 1 година , напреднали – с опит до 2 години и професионалисти – с опит над 2 години. Ще има и нова категория, която се въвежда за първи път в световен план - Art Pole Dance, която включва 60% танц и 40% танц на пилон.

***

Пантера Блекмсит е първата дама в световен мащаб, която успява да изведе танца на пилон извън рамките на баровете, вкарвайки акробатични елементи, които умело съчетава с еротика. Гвоздеят в програмата на американката е т.нар. "летящ танц на пилон“, който освен от нея, се изпълнява единствено в легендарния "Cirque du soleil“.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама