Как тренира фитнес гуруто Джилиан Майкълс


Как тренира фитнес гуруто Джилиан Майкълс

Джилиан Майкълс е една от най-известните треньорки в света и фитнес гуру на много популярни личности. Тя е доказателство, че човек винаги може да промени себе си и да влезе във форма.

Както много американски деца, тя страда от затлъстяване. Когато е на 12 години, тежи цели 80 килограма, заради което майка й я записва на бойни изкуства. След години усилени тренировки и здравословен хранителен режим тя се превръща в жената, която е днес.

И тъй като е помогнала на много жени да получат телата, за които мечтаят, ви споделяме как тренира самата тя.

Нейният график

Балансираното й тяло започва с балансиран график. Джилиан тренира всяка мускулна група веднъж седмично: ръце, крака, корем и.т.н. Тя прави изтощителна 30-минутна тренировка 4-5 пъти седмично, а един ден отделя за разтягаща йога.

Нейната стратегия

Между ръководенето на глобална фитнес империя, снимането на шоуто й The Biggest Loser и ролята на майка, Майкълс е измислила начин да не пропуска тренировка

* Родителски компромиси

Когато майката й може да гледа децата й, тя отива на йога с партньорката си Хайди (Джилиан е една от звездите, които не крият своята хомосексуалност). През другите дни те се разменят: "Аз ще тичам във вторник, а ти ще караш колело в сряда."

* Домашни тренировки

Тя и Хайди често тренират, без да напускат дома си. "Или си пускам някое DVD, или пък гледам от специализирани сайтове. Така мога да спортувам, докато децата играят наоколо."

* Фитнес с децата

Джилиан спортува с децата си, за да им покаже колко е важен активният начин на живот, като го комбинира със забавление. "Носим се на конче, гмуркаме се, караме ски - и макар че не е идеалната тренировка, съм активна и то заедно с децата ми."

Любимата й тренировка

Когато има време, тя отделя 30 минути за тренировка и дава максимума от себе си. Майкълс прави по малко от всичко - вдигане на тежести, бягане, ММА, гимнастика и йога.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама