Как Джулиан Хю яде пица и пак е в топ форма


Как Джулиан Хю яде пица и пак е в топ форма

Джулиан Хю определено е една успяла млада жена. 28-годишната актриса. Наскоро тя създаде собствена телевизионна продуцентска компания, пусна спортна колекция MPG Collection by Julianne Hough и собствен сайт Juliannehough.com, в който дава фитнес, кулинарни и модни съвети на своите милиони фенове.

Джулиан определено може да се похвали с едно от най-хубавите тела в Холивуд, което поддържа с редовни тренировки, здравословно хранене, което обаче не изключва любимата й пица.

Открийте режима, който ви харесва

Тренирам 3-6 пъти седмично. В понеделник, сряда и петък правя упражнения на Трейси Андерсън или тренирам с треньора си Астрид Суон. Вторник и четвъртък правя CorePower Yoga, която обичам. Когато правя нещо специално като фотосесия и искам бързо да се тонизирам отивам на SoulCycle. Съботите отивам на дълга разходка с приятелите си или отивам на друг клас по йога. Неделя е моят ден за почивка. Опитвам се да се храня здравословно и да правя нещо навън, например за разходя кучетата си. Релкасирам, радвам се на деня и се подготвям умствено и духовно за седмицата.

Ядете чисто

Избягвам да ям готови храни от магазина. Не искам цял списък със съставки в тялото си. Основно ям протеини и зеленчуци. За прилив на енергия понякога хапвам киноа или ориз. 

От време на време си угаждайте

Наскоро едно издание публикува моя снимка, на която излизам от фитнеса и имаше коментари към нея от рода на: "Ние също може да имаме такива плочки на корема, но също така обичаме пица.". Започнах да се смея, защото пицата е любимата ми храна. Ям много от нея. Искам всички да знаят, че не съм госпожица перфектност. Може да си угаждате с нещо вредно от време на време. Просто трябва да тренирате редовно и през по-голяма част от живота си да се храните здравословно.

Силна е по-добре от слаба

Обичам тялото си, защото се чувстват силна и във форма, което ме кара да се чувствам уверена. Когато гледам снимки, когато съм била на 19, изглежда прекалено кльощава. Направо убивах себе си. Тренирах по 2 часа и половина на ден, ядях изключително малко. Бях много нещастна. Не бях здрава. Сега приемам факта, че съм жена с извивки и се гордея с тях.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама