4 тренировки, с които да преодолеете раздяла


4 тренировки, с които да преодолеете раздяла
Снимка: iStock/Guliver

Разделите са ужасно нещо. Ако не сте преживявали, смятайте се за късметлийки. Ако сте, много добре разбираме как се чувствате. Първоначално търсим утеха в храната, алкохола, ревем с дни, питаме се къде сме сбъркали и гледаме сърцераздирателни романтични филми. Но когато тази фаза премине, е време да вземем живота си в ръце, да запълним свободното си време с нещо полезно. Едно от най-добрите решения е спортът. В крайна сметка, упражненията имат много физически и психически ползи, а и със сигурност ще ви е по-лесно да го забравите, когато харесвате образа си в огледалото.

Предлагаме ви 4 тренировки, които са идеални за преодоляване на раздяла.

Свържете се отново със себе си: Йога

Ключово в йогата е да намерите своя баланс, което може много да ви помогне, когато имате разбито сърце. Също така, тъй като събирате емоционален багаж в бедрата си, позите за разтягане на тази част от тялото ще ви помогнат да се освободите от всички негативни чувства, от които нямате нужда, но често задържате. Добрият йога учител ще ви напомни, че сте си напълно самодостатъчни. А това е от голяма помощ за тези, които смятат, че не могат да живеят без партньор.

Почувствайте се супер секси: Пол денс

Танците на пилон са страхотен начин отново да се почувствате секси, пък и с тях ще изваете стегнато тяло. Бъдещето ви гадже със сигурност ще се зарадва, ако имате такива умения.

Освободете ума си: Високо интензивна тренировка

При HIIT трябва да дадете най-доброто от себе си. Да знаете, че сте успели да се справите с изключително трудна тренировка, ви кара да се чувствате сякаш може да се справите с всичко, което ви се изпречи на пътя, включително и с бившия. Бонус - може да срещнете нов и атлетичен мъж.

Отървете се от гнева: Бокс

Колкото повече задържате негативните емоции в себе си, толкова повече ви вредят. Един прекрасен начин да се отървете от всички лоши чувства, които изпитвате към бившия си, е да отидете на бокс. Също така трябва да сте много фокусирани върху собствените си движения, така че няма да мислите за глупости.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама