Защо нямаме половинка според ЗОДИЯТА


Защо нямаме половинка според ЗОДИЯТА

Всички си мечтаем да срещнем човека за нас и просто да бъдем щастливи. Понякога ние самите сме тези, които пречим на нещата да се случат, без дори да осъзнаваме. Първо трябва да поправим това, което не работи у нас, а ето и какво ни пречи да сме във връзка според зодията ни.

ОВЕН
Овните са самовлюбени и това им пречи. Напоритостта е също недостатък, върху които трябва да поработите. Трябва да укротите егото си и да приемете, че светът не се върти около вас.

ТЕЛЕЦ
Основната грешка на Телците е, че забравят да се грижат за външния си вид, намерят ли сериозна връзка. Грижете се за себе си и не приемайте човека до вас за даденост.

БЛИЗНАЦИ
Близнаците са склонни да вярват, че изневярата не е достатъчна причина една връзка да приключи... особено, ако е била еднократна. Изневерите са най-голямата ви пречка.

РАК
Прибързаните ви действия са ви коствали много връзки. Не правете грешката да започнете да говорите за брак и деца още на втория месец.

ЛЪВ
Лъвът може да остане сам, ако смята, че спечелването на лична битка е по-важно от спечелването на сърцето на някого. В стремежа си да помагате на другите, ги карате да вярват, че търсите само недостатъците у тях.

ДЕВА
Срамежливостта е най-трудното нещо, с което Девите трудно се справят. Бъдете по-уверени и не оставяйте впечатление у другите, че няма какво да покажете. Скромността показва точно това.

ВЕЗНИ
Често не уцелвате точния момент и това е най-голяма ви слабост. Често избързвате, друг път пък прекалено дълго не предприемате нищо. Говорете повече с човека до вас за това, което и двамата искате.

СКОРПИОН

Постоянно си повтаряте, че нямате нужда от никого, а вътрешно знаете, че това изобщо не е така. Поведението ви наистина е на човек, който не търси нищо сериозно. Променете го!

СТРЕЛЕЦ

Вечно се вглеждате в недостатъците на партньора до вас, което не ви помага да останете с него по никакъв начин. Преценявайте реално колко са значими те наистина и чак тогава прекратете връзката си, ако е толкова наложително.

КОЗИРОГ
Инатът ви е най-големият ви проблем. Той е всичко друго, но не и градивен. Оставете се на течението и спрете да се съпротивлявате срещу всичко, което ви се случва. Оставете се да бъдете обичани.

ВОДОЛЕЙ
Прекалената ви предпазливост винаги ви изиграва лоша шега. Ако човек не се опари, как ще разбере какво всъщност търси у човека до себе си? Бъдете по-смели и не мислете, че всеки се опитва да ви нарани. ДОВЕРЕТЕ СЕ!

РИБИ
Бъдете по-директни в исканията си. Дискретността ви е вашата голяма пречка. Човекът до вас не може да чете мислите ви, за това говорете за нещата, които искате, за да могат да се случат.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама