Защо да бъдеш кучка?


Защо да бъдеш кучка?
Снимка: Thinkstock/Guliver

Кой е шефът? "Аз съм шефът!”, отговаря кучката. И никой не може да оспори този факт.

Да си кучка е нещо могъщо, имаш много власт и никой не иска да се забърква с теб, за да не съжалява.

За съжаление, обаче, момичетата, наречени "кучки” имат лоша репутация, която са им дали онези хора, които се чувстват застрашени от техните откровени, агресивни личности.

А всъщност те не са толкова лоши хора. По-скоро те са нежни същества, които искат да покажат на света, че могат да се справят сами, че са достатъчно силно, решителни и достойни за уважение, също като мъжете.

Жената е шефът. Това е посланието на всички кучки.

А всъщност да бъдеш една от тези "лоши момичета” е нещо много полезно за теб и здравето ти. Кучките се наслаждават на живота, знаят как добре да се грижат за себе си, тревожат се по-малко и никога не си губят времето с безсмислени неща.

Ето защо е добре да бъдеш кучка:

Не се занимавате с токсични (неприятни) хора

Кучката никога не си си губи времето в ужасна компания. Тя не се събира и не обръща внимание на хора, които я карат да се чувства зле и я третират като боклук. Тя внимателно подбира обкръжението си. Знае кои хора си струват и кои не трябва да допуска в живота си.

Кучките нямат време за губене, ето защо те държат на разстояние всичко онова и всички хора, които им влияят зле.

Науката казва: Да псувате понякога е добре за вас

Ако има нещо, в което кучките да са много добри, това е псуването. Те обичат да говорят на така наречения "уличен език”, не използват цензура и винаги казват това, което им е на сърцето.

Изследвания показват, че хора, които псуват понякога и не се притесняват от това, са по-малко стресирани, доста по- уверени са и дори по-секси от останалите.

Това се отнася и до жените. Не случайно силните половинки споделят, че когато една жена е ядосана и дори си позволява да псува, това я прави по-секси и определено им влияе възбуждащо. А кучката знае точно какво да каже в кой момент и това побърква останалите хора.

Не се отдавате на емоциите

Каквото и да става, кучките са силни и те никога няма да се оставят да бъдат погълнати от чувствата си. Разбира се, това съвсем не означава, че са безчувствени, каквото слава всъщност им се носи. Просто те умеят да се владеят и правят нещата така, че да се радват на хубавите емоции, а лошите да ги оставят на страна.

Понякога ви мислят за студени, но пък вие се чувствате и си живеете добре, така че, какво по-хубаво от това, особено за здравето ви?

Винаги сте себе си

Кучката няма нужда да се преструва на някой друг. Тя е кралицата, тя си е тя и хората я уважават.

Въпреки че има и много хейтъри, кучката си печели и много приятели "фенове”. Доста хора искат да приличат на нея. Дори и да не е перфектна, това няма значение, защото си е изградила уважение и това е важното.

Нима не искате да ви харесват и уважават заради това, което си или по-скоро въпреки това което сте? Е, бъдете кучка!

Вие сте самокритици

Кучките никога не се задоволяват с добро, а само с най-доброто. Ето защо те са самокритици и когато открият нещо в себе си, което не им харесва, просто го променят.

Но за сметка на това изобщо не се интересуват от чуждото мнение. Какво мисли кучката за себе си е единственото, което има значение за нея.

Няма да видите нито една кучка да изглежда зле, защото грижата за себе си, външния вид и здравето е приоритет номер едно в живота й.

Отделяте достатъчно време за да се погрижите за себе си

Правите го, защото може да си го позволите. А всяка уважаваща себе си жена трябва да отделя време за себе си. Просто да забравите за целия свят, за всички останали, само и единствено вие да имате значение,

Да си починете, да се поглезите, да направите любимите си неща, да бездействате дори – каквото си пожелаете. Защото това е вашето време и никой не може да ви го отнеме.

Вие сте твърде заети да се занимавате с другите и техните проблеми. Имате един живот и знаете как да го живеете. А какво по-хубаво от това да отделяте достатъчно време за вас самите?

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама