Вдъхновяващи цитати на Брад Пит


Вдъхновяващи цитати на Брад Пит

Каквото и да кажем за Брад Пит ще е малко. Актьорът може вече да е на 51 години, да има 6 деца (3 осиновени и 3 биологични от Анджелина Джоли), прошарена коса, но си остава един от най-харесваните мъже и има защо.

Брад има не само актьорски талант, но се увлича по архитектурата и фотографията. 

Днес ще ви представим няколко негови вдъхновяващи цитата, които да направят деня ви по-хубав.

"Действията казват повече от думите. Това не важи никъде с такава сила, както в общуването с децата."

"Когато срещнеш един човек, концентрираш ли се върху външния му вид? Само при първото впечатление. И тогава се появява някой, който не е привлякъл погледа ти веднага, но ти започваш да говориш с него и изведнъж той се превръща в най-хубавото нещо на света за теб."

"Не трябва да говориш, преди да си наясно както точно имаш да кажеш."

"Да имаш деца променя изцяло светогледа ти. Имах своите успехи, направих някои наистина силни филми. Имах късмет и сега е време да споделя даровете, които животът ми поднесе. Да си родител значи да свалиш фокуса от себе си. За това съм наистина благодарен. Уморих се да мисля само за себе си. Писна ми от мен самия. Когато имаш деца, искаш да си до тях непрекъснато, да не пропускаш нито миг."

"Аз лично харесвам остаряването. С възрастта идва мъдростта. ... Бих заменил с мъдростта всеки ден от младостта."

"Жената е отражение на мъжа и ако я обичаш до безумие, тя ще ти отвърне със същото!"

"Изключително погрешно е схващането, че едно момиче трябва да направи нещо, за да привлече вниманието на мъжа, по когото си пада. Любовта просто се случва. Химията или я има, или я няма. Без трикове. А когато нещата стават бавно и много трудно, значи не си струва. Най-хубавите неща в живота се случват изведнъж, неочаквано, без да ги планираш. Така е и с любовта – тя просто идва, когато трябва.”

"Успехът е звяр. И обикновено насочва вниманието ти към грешните неща. Кара те да гледаш навън, а не навътре."

"Колкото повече остарявам, толкова по-ясно виждам какво е наистина важно. За мен това е времето ти и хората, с които го прекарваш."

"Не си задавам въпроси за морала. Просто усещам какво е правилно. И още нещо: знам, че най-важното е да си честен със себе си."

"Семейството е рисковано начинание, защото колкото по-голяма е любовта, от толкова повече неща се отказваш. Такава е цената. Но аз я приемам."

"Вярвам в това, че ти сам решаваш какви да са дните ти. Сам решаваш какъв да е животът ти. И всичко зависи от твоите възприятия."

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама