Разбери каква енергия преобладава в теб


Разбери каква енергия преобладава в теб
Снимка: Thinkstock/Guliver

Книгите на Лариса Ренар съчетават съвременните постижения на психологията с древните практики и познания, чрез които жените са поддържали вътрешната си хармония преди хиляди години. Отговарят на вечния женски въпрос: „Как да бъда щастлива?”. Според авторката съвременната жена е загубила женската си енергия и я заменила с мъжка. Днес за представителките на женския пол кариерата е по-важна от личния живот. Много от жените дори не се замислят за това.

Ето една техника с която може да разберете каква енергия преобладава във вас - женска или мъжка.

Затворете очи и си представете, че стоите пред платно със собствения си портрет. В ръцете си държите палитра, но там има само два цвята - бял и червен. Вземете четката и започнете да оцветявате своята фигура - главата, ръцете, трупа, краката. Щом приключите отворете очи. Какво се е получило? Процентно кой цвят преобладава?

Белият цвят съответства на мъжката енергия, а червеният на женската. В идеалния случай, мъжката енергия не трябва да надвишава 25 %, а женската 75%. Ако съотношението е нарушено, значи вашата енергия мъжка, започва да изтласква енергията на вашия мъж.Мъжете до такива жени губят сили и се превръщат в парцал. Това е причината силни и успешни мъже да странят от силни и успешни жени.

Най-страшното е ,че голямата отговорност разрушава жената. Доминирането на мъжката енрегия води до появата на женски болести. Организмът не прощава , когато пренебрегват неговото естество.

...отговорността прави мъжете още по-силни, а жената плаща с болести.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама