Прочети хороскопа си за ВТОРНИК (28.07)


Прочети хороскопа си за ВТОРНИК (28.07)

Дневен хороскоп за Овен

Днес няма да ви е ясно с какво точно искате да се занимавате. Хаосът, обхванал душата ви ще се пренесе и в останалите сфери в живота ви. Ако все още не сте ползвали отпуската си, направете го възможно най-бързо или поне в този горещ ден си останете у дома. Избягвайте изясняването на лични отношения, особено вечерта.

Дневен хороскоп за Телец

Днес няма да е един от най-леките ви дни, но мрънкането няма да ви помогне. Онези от вас, които са проявили пестеливост ще бъдат подготвени за неочакваните разходи.  Днес може да ви „настигне“ нещо не особено добро, което сторили преди. Имате шанс  да поправите грешката си, най-малкото с разкаяние.

Дневен хороскоп за Близнаци

Днес ще се чувствате като вълк-единак, което ще ви накара да се държите агресивно. Онези представители на знака, които не  разберат кога трябва да спрат, ще бъдат ограничени от околните, които по никакъв начин няма да търпят подобно поведение. Помнете, че сам на този свят не се живее.

Дневен хороскоп за Рак

Днес някой ще се опита да „отвлече“ вниманието ви от рутината на работния ден с изкусително романтично предложение. Не се затваряйте в черупката си. Ако видите повече напоритост от отсрещната  страна, може би това е знак, че се прекалено пасивни. Наистина ли не искате да участвате  в играта?

Дневен хороскоп за Лъв

Днес ще сте самото олицетворение на дисциплината. Дори да сте на плажа ще ви се наложи да проведете сериозни разговори, от които зависи стабилното ви финансово положение. Зарядът, който ще ви изпълни ще търси своя отдушник. Да му мисли партньорът ви вечерта.

Дневен хороскоп за Дева

Време е да направите сериозна равносметка и да въведете ред в бюджета си. За щастие повечето от вас сега нямат сериозни харчове и това е шанс за вас да спестите повече пари. Ако имате желание да обновите гардероба си, първо извадете всички дрехи, за които сте забравили. Може да не ви се налага да купувате нови.

Дневен хороскоп за Везни

Днешният ден ще е особено успешен за жените от знака Везни. Наред с ума и съобразителността си, смело да използвате и своя чар и красноречие при постигането на целите си. Действайте смело, никой няма да ви устои! Гласът ви ще действа като хипноза на всеки, когото заговорите.

Дневен хороскоп за Скорпион

Днес няма да е лесно да ви се угоди, затова ако в един момент забележите, че ви заобикалят, не се чудете защо. Хората не могат да отгатват желанията ви.  Ще изпитвате известно неудовлетворение, но денят ще ви даде шанс да откриете доброто в себе си и да го проявите.

Дневен хороскоп за Стрелец

Днес особен успех ще имат тези представители на знака, които се занимават с реклама. Ще имате възможността да се покажете в най-добрата си светлина и лесно ще спечелите симпатиите на когото трябва. Подгответе се и за сериозни „атаки“ от страна на противоположния пол.

Дневен хороскоп за Козирог

Днес може би ще се чувствате малко спънати, както в движенията си, така и в общуването.  Това не е денят, в който трябва да разкривате чувствата си или мнение, с което сте наясно, че се различава драстично от общото. Бъдете по-хладнокръвни и дипломатични.

Дневен хороскоп за Водолей

Днес ще сте изключително делови. Особено силни ще бъдете в това да измисляте нови подходи и методи в работата, а  и при разрешаването на лични проблеми. Не се страхувайте да прилагате нещо ново, колкото и странно да изглежда то.

Дневен хороскоп за Риби

Днес е много важно да не си повярвате прекалено много. Всички добри карти са у вас, но това може да ви накара да се отпуснете или да си позволите прекалено много. Така не само, че няма да спечелите, но и рискувате да загубите притежаваното до момента.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама