Не пропускайте срещата с Лучия Джованини от 19.00 ч. в Перото!


Не пропускайте срещата с Лучия Джованини от 19.00 ч. в Перото!
Снимка: Actualno.com

Книгите за самопомощ и усъвършенстване отдавна са на мода и на мнозина са леко досадни. Това обаче не се отнася за творбата на Лучия Джованини „Толкова различен живот.“

В Италия вярваме, че когато духнеш глухарче мечтите ти се сбъдват, каза Лучия преди срещата си с българската публика тази вечер, която ще се състои в Перото от 19.00 часа и по време, на която писателката ще ни обясни защо мечтите ни са възможни!

Стилът на Джованини е ненатрапчив и няма нищо назидателно в него. Да се приемем такива, каквито сме, но със желание за бъдем по-добри и начините как това да се случи, ни учи авторката на книгата.

„Често пъти е трудно промяната да бъде измерена, защото не можем да я видим или пипнем с ръка. И все пак, тя е нещо конкретно: процес, развиващ се пред очите ни. Но какво стои в основата на промяната?“ -  отговорът на този въпрос и още много ще намерите в книгата.

Изводите и начините на осъществяване на целите са представени чрез личните истории на хората, с които е работила Джованини.

Световно известният психолог смята, че щастието е способност и тя може да бъде развита. Джованини ни учи, че болката в живота е като тренировка и е вид емоция, която може да бъде трансформирана.

Никой не е вълшебник, но Лучия Джованини наистина напипва верния път и начин, за да обясни по най-достъпния и приятен начин как да имаме по-различен живот.

Не може да не споменем харизмата на Джованини, доверието, което излъчва погледа ѝ и добронамереността ѝ. Не пропускайте срещата с нея днес, а ако нямате възможност за това – вземете книгата „Толкова различен живот“, за да осъществите замислите си и да се доближите повече до това, което искате да бъдете като личност.

Лучия Джованини е всепризнат експерт по консултативна психология, невролингвистично програмиране и невросемантика, член на Американската асоциация по психология, обучава в нестинарство, преподава духовен и трансформационен коучинг, работа с дъха, специалист е по техниките на медитация и е бивш модел. По време на честите си пътувания в Азия, Африка, Латинска Америка и Океания се е учила от духовни водачи, предали й уникални техники и методи за себепознание, често пазени в тайна. Работата ѝ се отличава с особена синергия между традиционна психология, мотивационни практики и антични ритуали, а семинарите й са посещавани от хиляди хора по целия свят. Автор е на бестселърите „Толкова различен живот“ и „Заслужавам най-доброто“, помогнали на много хора да извървят дългия път към промяната в себе си.

Кои са първите „спасителни думи“ към човек в беда, кои са най-важните неща в живота и как може да извлечем полза от нещастие- очаквайте отговорите на тези въпроси в специално интервю на Лучия Джованини за Iwoman.bg

За всички, които не могат да присъстват, можете да проследите срещата с Лучия и на www.artlive.bg.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама