Каква жена си според името си


Каква жена си според името си

Първата буква от името ни говори много за това какви сме всъщност. Понякога сами не осъзнаваме всички качества, които притежаваме. Вижте какво се крие зад първата буква от вашето име. 

А - Означава единение между нежност и… агресивност. Хората, чието име започва с тази буква, са лидери в любовта. Но те трябва постоянно да се подхранват от стимули и впечателния; рутината в отношенията не е за тях, иначе са възможни „криволичения от правия път“. Същото може да се случи и под влияние на присъщия им егоизъм, затова те трябва да култивират у себе си търпимост и внимание към партньора.

Б - Невзискателни в любовта, но я намират много трудно. Те имат нужда от много време, благоразумие и внимание. Разбиращият партньор(ка) ще узнаят напълно колко сте ласкави и нежни. Но внимавайте за свойствения ви стремеж към собственичество по отношение на вашия партньор.

В - Мощни любовни инстинкти и неумение да лъжете. Вие сте жизнелюбив и оптимистичен човек във всяко отношение. Ако не потръгне една връзка, вие превключвате на друга, без да страдате особено дълго. Като страстна натура, вие обаче можете да обичате един партньор цял живот.

Г - Вашият живот се състои от бързо преминаващи радости и наслаждения, затова бързайте да живеете. Вие сте парадоксални в любовта: от една страна, търсите сигурност от партньора, от друга -не искате да се свързвате с връзките на брака. Вие сте инициатор на необичайни фантазии в любовта. Помнете, че вашето оръжие е усмивката, способна да разсее мрачното настроение на партньора.

Д - При тази категория съществуват рискове любовта да се разбие в бита. Вие сте безнадежден романтик. Изходът е в постоянното общуване’ с предмета на вашите блянове. Вие сте много надеждни в любовта и в секса. Но не обичате да си признавате вината, като я стоварвате върху партньора и обстоятелствата.

Е - Тези хора настойчиво постигат желаното, но и не страдат от самотата. Вие сте интересен, жизнерадостен партньор както в обичайното общуване, така и в секса. В същото време сте много независими и не е лесно да бъдете покорени, затова ви заплашва самота.

Ж - Стабилен партньор с голяма доза сантименталност. Вие пазите много вещи, които ви напомнят за различни прекрасни минути, прекарани с възлюбения(възлюбената). Като честен и предан човек, вие очаквате същото от партньора, а той (тя) може горчиво да ви разочарова, като не се впише в създадения образ. Не се опитвайте да управлявате другите под маската на загриженост за тях – и всичко ще бъде добре.

3 - Вие сте неспокойни и обичате да се покажете. Често не можете да се спрете върху един партньор. Честолюбиви сте в живота, обичате да шокирате роднините. В семейството сте верни на избраника (избраницата) -двамата ви очаква интересно бъдеще.

И - Тактичността трябва да смекчи праволинейността. Вие сте прями и честни, но това не винаги е достойнство: често тактиката „право куме в очите“ може да обиди любимия човек. Вие сте делови и енергични, следите за вашия имидж и не търпите еднообразието. Затова ви очаква или изтощителна поредица от сватби и разводи, или възхитителна съвпукност от любовни връзки, неприличащи си една на друга.

Й - Умеете страстно да обичате, дълго да чакате и да узнавате новостите по-рано от всички. При това сте страстни, макар че умеете да изчаквате. Надеждни сте в семейния живот и обичате да узнавате всичко за всички поне един ден преди другите.

К - На тези хора са свойствени колебанията между желанието да открият вечната любов и съмнението. Най-добре е да отхвърлите съмненията, защото по природа сте тактични, очарователни и надарени с изящни маниери, притежавайки при това голям сексапил. Ако встъпите в продължителни отношения, запасете се с търпение, за да преодолеете с чест и бурите, и затишията.

Л - На всички, на които родителите на дали имена, започващи с тази буква, е присъща любовта към промените. Вие сте общителни, интересни, но при неуспех в любовта можете да се отдадете на пиянство или преяждане. Ако всичко е наред, то за партньора си вие сте като пътешествие в непознатото.

М - Тези хора изпреварват събитията. Много обичате да планирате бъдещето: днешните дела и любовта бледнеят пред бъдещите. Имате обаче горещо сърце и безупречно въображение, а усмивката ви е просто омагьосваща. Затова, мечтаейки за принца (принцесата), не забравяйте за тези, които ви заобикалят – те са реални спътници в живота ви и именно те ще ви дарят с щастие.

Н - Ранимост под обвивката на бодлив таралеж. Вие сте честни, обаятелни и разностранни личности. Но можете да настръхнете, ако изведнъж нещо ви се стори нередно. Това говори за неувереност, страх и рани-мост. Нужна ви е приятелска подкрепа от половинката. Можете да станете отлични родители и така да укрепите вашето щастие, като забравите за слабите си страни.

О - Вашата мечта е да останете само двамата. Виждате щастието в живота си само в затворен свят. По-често общувайте с приятели и помнете, че вашата любов към логическия анализ може да развали дори и най-светлите отношения.

П - Влечение към хазарт, тайни и забранени партньори. Ако откриете половинката си, ще се получи двойка възхитителни любовници. Има само една опасност – да се размиете във вашия партньор, като изгубите вашето „аз“. Това може да се избегне, ако имате различни интереси и различни… жилища.

Р - Най-търпеливият и отстъпчив човек. Но това не е до безкрайност: има граница, зад която няма да отстъпите на никого и в нищо. Не можете да бъдете поставени на колене. За да избегнете семейните неприятности, изберете си партньор сред вашите приятели.

С - Цял живот в очакване на принца (принцесата). За съжаление вашите изисквания са прекалено завишени. Има две средства да се измъкнете от саморъчно направения капан: отнасяйте се към вашия избраник и към вашата любов… с чувство за хумор, или свалете летвата на изискванията, като най-накрая разберете, че животът не е безкраен, а светът ви предлага ограничен брой избори.

Т - Страстност и сексапил. Свойствени са ви увлечения от пръв поглед, затова поради недоглеждане са възможни грешки при избора на партньор. По време на кризата на средната възраст това може да изиграе своята негативна роля, когато вашият избраник ще ви напусне или ще се откаже да слуша досадните ви излияния по повод вашите проблеми.

У - Привърженици на семейната любов и на един спътник в живота. Вашият избор пада върху приятели от детството и училището. Вие не сте конфликтни, способни сте да търпите до последния момент. Спасявате положението чрез компромиси.

Ф - На тези хора е свойствено прекалено силно напрежение и възбуда, с тях е трудно, но никога не е скучно. Вашият партньор не е за завиждане, очаква го драматична страст с примеси на трагедия, постоянни раздели и примирения и не винаги желани изненади, което е свързано с това, че сте свикнали повече да вземате, отколкото да давате.

X - Пазете любовта си! Вие сте материалист по природа и проявявате любовта си с щедри подаръци, като криете емоциите си „на дъното на сандъка“. Преследването на материалното може да задуши любовта, тъй като тя се нуждае от вашето внимание, а не само от пари.

Ц - Деспотичност и инат. Вашият избраник (избраница) трябва да се примири с това, че животът му (й) ще премине „под чехъл“ или „в златна клетка“. Мнозина търсят такива като вас, за да бъдат като зад каменна стена. Със своята упоритост хората от този тип обикновено се добират до високи постове и богатство. А уравновесяват грубостта и деспотичността си, като добавят към тях природната си дарба за страст и неуморимост в любовта.

Ч - Романтичен идеализъм и здраво семейство – това е вашето кредо. Израснали сте с романите на класиците и искате същото, което е описано в тях. Възпитани сте в твърди морални устои. На вас може да ви се завиди. Единственият съвет е да не бъдете така доверчиви, да не поемате ролята на кошутата – жертва на тигъра.

Ш - Този живот за вас е чужда роля. Винаги ви се струва, че гледате на света с чужди очи, живеете чужд живот. Затова сте склонни към мечтателност и депресии, не сте инициативни, но привличате със своята необичайност. Но и вие сте способни да постигнете щастие с персона, подобна на вас: заедно ще четете фантастика, мистика, ще се увличате от езотерика.

Щ - Своеобразни и изменчиви, често лабилни в реакциите и рязко сменящи настроенията. Това ви прави трудни партньори за семеен живот. От друга страна, държите докрай на дадената дума и сте готови на всякакви отстъпки за любимия човек.

Ю - Любители на безопасния път в любовта. Макар в обществото да сте прелъстителни и неотразими, се страхувате от новата любов като носителка на неочаквани промени. Ако обаче се решите на сериозна стъпка (брак), ставате нежни и внимателни, способни да направите вашия избраник (избраница) щастлив(а). Отнесете се към любовта като към награда, която заслужавате.

Я - Вие сте дръзки, но криете много тайни. Обичате да оригиналничите и това силно плаши хората. B същото време сте много страстни, с богата сексуална фантазия. Ако се намери човек, който да изтърпи вашия зъл език, имате всички шансове да създадете интересна двойка: тайни плюс нови игри в леглото ще възхитят партньора ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама