Днешният хороскоп


Днешният хороскоп

Дъждовен ден, в който ни чакат много нови преживявания и изненади. Не позволявайте на мрачното време да помрачи и настроението ви. Възползвайте се от по-ниските температури, за да си останете вкъщи с любимия човек, да идете на кино и да изгледате някой смислен филм или да се отдадете на дълги разговори на по чаша капучино. Позитивните хора са щастливи, вие от кои сте?

Дневен хороскоп за Овен

Този ден е добър за планиране на почивните дни.  Имате доста неща за пазаруване, така че проучете магазините и наличността, за да не си губите времето във търсене. Може да се обадите и да запазите това, което ви е нужно.

Дневен хороскоп за Телец

Днес ще сте най-търсеният човек, което ще ви натовари много. За това пък вечерта ще можете да си отдъхнете истински, като се посветите на любимото си занимание.  Нека мисълта за него бъде водещата ви мисъл през деня.

Дневен хороскоп за Близнаци

Днес може да сте изключително толерантни, но точно сега не е необходимо да го правите.  Защитавайте мнението си, то наистина е правилното в случая. Не отстъпвайте от идеите си.

Дневен хороскоп за Рак

Ако веднага не започнете да се стремите към реалното изпълнение на желанията ви, скоро ще забравите какво точно сте искали. Бъдете себе си и се борете за начина на живот, към който се стремите.

Дневен хороскоп за Лъв

Днес рискувате да загубите прекалено изгодна позиция. При това самите вие с вашите действия ще „допринесете“ за това. Опитайте се да не бързате. Бързата работа – срам за майстора.

Дневен хороскоп за Дева

Днес е много важно да сте адаптивни. Това важи и за следващите няколко дни, в които тази ви способност ще е от първостепенно значение. Няма да успеете да промените обстоятелствата, не хабете сили в тази насока.

Дневен хороскоп за Везни

Днес събитията може да излязат от вашия контрол. Не е и нормално да контролирате всичко. Просто махнете с ръка и оставете нещата да се случват. Това е най-доброто, което може да направите за себе си сега.

Дневен хороскоп за Скорпион

Днес победата трябва да бъде именно във вашите ръце. Никой друг не я заслужава колкото вас. Бъдете готови обаче да хванете момента, в който трябва да намалите скоростта, защото от инерцията може да сгрешите.

Дневен хороскоп за Стрелец

Днес е важно да спазвате хигиена във всеки смисъл на понятието. Не си позволявайте да хвърляте фасове на улицата. Не си позволявайте и да нагрубявате, когото и да било. Повтаряйте си някаква положителна фраза, която да ви държи в добър тонус.

Дневен хороскоп за Козирог

Дошло е време да почивате на лаврите си. Достатъчно работихте през  последните дни. Извънредната дейност само ще повиши риска от грешки, които не са нужни. Ако не може да се отпуснете напълно, поне намалете темпото.

Дневен хороскоп за Водолей

Днес по петите ще ви преследват малки и досадни задачки. Няма как  - ще трябва да ги отметнете. Но вечерта ще ви е спокойно и широко около врата и ще може да се поглезите със заслужено питие в приятна компания.

Дневен хороскоп за Риби

Днес плановете ви ще са повече от възможностите за реализирането им. Просто физически силите и времето няма да ви стигнат. Пресейте най-важното от тях и започнете лека по лека. Някои от задачите може да отпаднат от само себе си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама