Да обичаш мъж, който не обича теб...


Да обичаш мъж, който не обича теб...

... да бъдеш ничия, а да ти се иска да си само негова. Всички нощи, всички стихове и мисли да са за него. Представяш си бъдещето ви заедно и знаеш, че ще е съвършено.
Знаеш колко ще ви е хубаво, когато се будите един до друг.

Знаеш, че харесвате едни и същи филми, обичате да пътувате и имате едно и също хоби. Идеални сте един за друг, но само ти го знаеш. Той - не вижда.

Да обичаш мъж, който не обича теб е като да чакаш дъжд насред пустиня, който никога няма да се изсипе върху теб. Няма да усетиш капчиците по кожата си, нито да видиш дъга. Няма да си с него, а той е сляп за теб. Завинаги.

Чакаш го да те забележи, усмихваш му се и говорите с часове. Понякога нощите минават в преплитане на думи, а понякога единственото, за което ти говори е онова момиче, което не обича него.

Успокояваш го, показваш му в шепи всичко онова, което тя няма да му даде, а ти си приготвила за него. Даваш му нежност, разбиране, излушваш го и знаеш слабите му места. Знаеш всичко за него и въпреки това - никога не би го наранила.

Да обичаш мъж, който не те забелязва е като проклятие, от което трябва да се отървеш. Защото онзи, който трябва да е до теб, ще ти донесе вода в шепи насред пустинята и ще ти нарисува дъга на пясъка. Той ще ти дава всичко, от което ти никога не си си предполагала, че ще имаш нужда.

Да обичаш мъж, който обича теб е благословия. Търси я. Обърни света да го намериш, но никога не спирай. Не се отчайвай, вярвай и чакай, чакай колко е нужно...

... защото, докато ти изсипваш нежността си в грешните ръце, той ще събира падналите парченца от теб, за да може един ден да ги нареди там, където принадлежат...

...в сърцето на една чисто и просто обичаща жена.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама