9 велики жени отговарят на въпроса "Защо си сама"


9 велики жени отговарят на въпроса "Защо си сама"

Самотата е едно от нещата, които ние жените трудно преживяваме. Искаме да сме обгрижвани, обичани и до някой, който ще ни прави щастливи. Истината е, че преди да намерим любовта, трябва да се научим да живеем сами и това да ни доставя истинско удоволствие.

1. Дженифър Лопес, 45 г.: "Първо трябва сама да се почувствам цяла."

Романтичните връзки на Дженифър Лопес с Бен Афлек и Марк Антъни научиха Дженифър, че преди да може да бъде щастлива в една връзка, трябва да се научи да бъде щастлива сама със себе си, със собствената си личност. Тя сподели пред HuffPost Live, че след раздяла е важно да се научиш, че ти си си достатъчен, дори и без партньор. Точка.

2. Даян Кийтън, 69 г.: "Митът за старата мома е пълен боклук!"

Даян Кийтън иска да разруши този стереотип веднъж завинаги. Тя никога не се е женила. Даян отправя предизвикателство към всички, според които сама жена, след определена възраст, не може да бъде истински щастлива с живота, който води, в сравнение с жената, която е омъжена.

3. Минди Келинг, 35 г.: "Нямам нужда някой друг да се грижи за моите нужди и желания"

Актрисата от хитовия американски сериал "Офисът" беше известна с това, че обича да ходи по срещи. Пред изданието Good Housekeeping обаче тя споделя, че е придобила нова самоувереност и вече не е обсебена от идеята да намери "единствения".

4. Рашида Джоунс, 39 г.: "Всъщност, аз не се чувствам като неудачник."

След всички филмчета на Дисни кое момиче не мечтае за своя принц? През 2014 г. обаче актрисата Рашида Джоунс сподели пред Guadian, че не чувства като провал това, че не е сбъднала детската си мечта за принца от приказките.

5. Тейлър Суифт, 25 г.: "Просто искам да изживея, колкото е възможно повече приключения."

След като си спечели славата на жена, която сменя мъжете като носни кърпички, Тейлър Суифт реши да си почине от срещи и да се порадва на свободата си. Пред Telegraph тя сподели, че, запълвайки времето си с работа и приятели, никога не се е чувствала по-щастлива.

6. Риана, 27 г.: "Нямам много време, което мога да предложа в момента на един мъж."

В скорошно интервю за UK Screen Риана подкрепи вижданията на милиони жени, отдали се на кариерата си. Интересното е, че Риана очаква мъжът да се съобразява с нейния график, а не обратното. Чухте ли, дами?

7. Емилия Кларк, 28 г.: "В природата ни е да се грижим за някой друг... за сметка на самите себе си."

Името на актрисата нашумя покрай ролята й на Денерис Таргариен в "Игра на тронове".
Според последни проучвания 4 от 10 жени в развитите общества са основният приносител на финанси в семейството. В същото време, 83% от жените се занимават с домакинската работа ежедневно (сравнено с 65% при мъжете). Ето защо не е изненада за никого, че жените компеят за време, което да посветят само на себе си. Да си необвързана означава да имаш цялото време, от което се нуждаеш. Именно това е посланието на Емилия Кларк.

8. Шейлийн Удли, 23 г.: "Станах най-добрия си приятел."

Миналата година Шейлийн сподели пред Huffington Post, че след раздялата й с първия й приятел, за известно време се е отказала от срещите. Както много необвързани жени, и тя е осъзнала, че сама може да й е приятно и забавно и че не задължително винаги да разчита на друг човек, за да се чувства добре.

9. Мае Уитман: "Единственото неудобство да си сама е, когато трябва да убиеш буболечка."

Източник: Gnezdoto.net

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама