Мария Илиева с първи сингъл на испански


Мария Илиева с първи сингъл на испански
Снимка: ПР

Мария Илиева се възползва от почивката между концертите от националното си турне, за да запише чисто нов сингъл. В края на лятото певицата ще зарадва почитателите си с латино хит, озаглавен "Fuego" – огън.

Месец преди концерта си в Зала 1 на НДК Мария Илиева е готова с новия си сингъл. За пръв път певицата пее на испански език. "Fuego" (огън) е дело на румънски екип автори, които се свързват с Мария и ѝ предлагат парчето. Певицата се влюбва в него от първо слушане и го записва "на един дъх".

Вдъхновена от латино атмосферата в Маями, океана и плажа, където прекара близо месец със сина си Александър, тя е готова да представи новия си сингъл "Fuego".

ЕТО КАК МАРИЯ ПОДДЪРЖА ФОРМАТА СИ!

"Досега не съм правила подобна песен и вълнението е голямо", сподели певицата. "Надявам се да ви хареса. Готвим lyric видео, малко по-късно идва и игралното такова."

Песента ще се завърти в ефира на всички радиостанции в страната до края на седмицата и няма да позволи на лятото да свърши в българския ефир.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама