Любо Киров издава книга на юбилейния си 50-ти рожден ден


Любо Киров издава книга на юбилейния си 50-ти рожден ден
Снимка: КАС Пъблишинг - Catch A Story

Любо Киров издава биографична книга на юбилейния си 50-ти рожден ден, който е на 26 октомври. Във "Всичко е имало смисъл" един от най-успешните български изпълнители разказва искрено и увлекателно историята си. Специален щрих към нея добавят негови близки и колеги, които се включват със спомени и отношение, за да представят в пълнота твореца и най-вече човека Любо Киров.

Той безспорно е един от най-познатите артисти, но книгата изненадва дори най-големите му фенове с лични истории и преживявания. "Всичко е имало смисъл" е дълбока и многопластова книга, в която Любо Киров споделя как е осмислил пътя си дотук и на какво се уповава. Книга, която ще накара читателя да се усмихне, да съпреживее и да намери нещо за себе си в своите търсения за смисъла на живота и в своите истини.

"Тази книга събира всичко, което съм през моя 50-годишен период. Ние, артистите, трудно даваме оценка за себе си. Нашата оценка са хората, които виждаме пред себе си. И когато хората ги има, когато те са с теб в това, което правиш… Значи всичко е имало смисъл, каквото е и заглавието на книгата", споделя Любо Киров.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама