Дензъл Уошингтън и Дакота Фанинг с общ филм (ВИДЕО)


Дензъл Уошингтън и Дакота Фанинг с общ филм (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Филмът на Дензъл Уошингтън и Дакота Фанинг от 2004 г. "Мъж под прицел" е един от най-големите успехи в кариерата и на двамата. Дензъл Уошингтън и Дакота Фанинг имаха химия в хита от 2004 г., така че не е изненадващо, че тя се пренася в новата продукция. Въпреки че двамата не са споделяли екрана от цели 19 години, те винаги са поддържали контакт.

Вижте още: Излезе трейлърът на "Суперсила" - филмът на Шон Пен за Украйна (ВИДЕО)

Ето, че двамата най-накрая ще се съберат отново на екран в "Закрилникът 3".

Режисьорът Антоан Фукуа дори вижда предстоящото събиране като своеобразно духовно продължение на "Мъж под прицел", като казва пред Comicbook.com: "Никога не сме говорили за това, но аз мисля по този начин", добавяйки: "Това е същият мъж, но години по-късно, разбирате ли?"

Това със сигурност е интересен поглед над "Закрилникът 3" и би трябвало да даде на феновете на Уошингтън още една причина да изгледат новия филм.

Фанинг дори става добра приятелка с една от дъщерите на актьора. Само от трейлърите, които видяхме, изглежда, че химията между тях, подобна на тази между баща и дъщеря, вероятно ще бъде също толкова силна и в "Закрилникът".

"Мъж под прицел" е филм на режисьора Тони Скот, който е римейк на филма на Скот Глен, който от своя страна е адаптация на романа на Филип Никълсън. Във филма Дензъл Уошингтън е в ролята на Джон Криси, бивш агент на ЦРУ, който приема работа по защитата на дъщерята (Дакота Фанинг) на богат бизнесмен. Криси бързо се впуска в търсене на отмъщение, след като той е оставен да лежи в кървави рани, а тя е отвлечена с цел откуп.

Робърт Маккол на Дензъл Уошингтън във франчайза "Закрилникът" със сигурност споделя някаква духовна ДНК с Джон Криси, тъй като Маккол е бивш офицер от разузнаването и пенсиониран американски морски пехотинец. Маккол се оказва отмъстител на хора, които се нуждаят от помощ, така че и двамата герои имат силно чувство за справедливост и собствени методи за нейното раздаване.

Макар че този път Дакота Фанинг определено ще играе различен тип персонаж, лесно е да се види как този филм може да се смята за духовно продължение на филма от 2004 г.

"Закрилникът 3" намира Робърт Маккол на Дензъл Уошингтън в Южна Италия, докато живее спокойно. Това спокойствие обаче е краткотрайно, тъй като той открива, че новите му приятели са под ударите на местните престъпни босове. Маккол трябва да приеме призива да защити новия си приятел и сам да се справи с мафията.

Уошингтън отново работи с режисьора Антоан Фукуа.

Ричард Уенк е автор на сценария, а заедно с Уошингтън и Фанинг участват още Еудженио Мастрандреа, Дейвид Денман, Соня Амар, Кая Скоделарио и други.

"Закрилникът" излиза по кината от 1 септември.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама