"Anywhere" на Рита Ора - бягство от рутината


 "Anywhere" на Рита Ора - бягство от рутината
Снимка: Орфей Мюзик

Рита Ора направи грандиозното си завръщане на музикалната сцена с излизането на сингъла "Your Song" през май. Сега тя отново е тук със следващия си запис "Anywhere".

Певицата е съавтор на песента заедно с Андрю Уот (стоящ зад успеха на "Let Me Love You", "It Ain’t Me" и "Havana").

"Anywhere" преплита отличителния модерен стил на Рита с класически елементи от 90-те и ободряваща басова линия. Певицата пише "Anywhere" по време на пребиваването си в Лос Анджелис по-рано тази година. "Бях попаднала в рутина, работейки всеки ден, мечтаех да избягам от града и да отида на пътешествие с приятелите си и да не поглеждам назад никога." Това е поп музика в най-сладката си убедителна форма на бягство.

Певицата пусна и втория си огромен хит за годината, благодарение на скорошния си проект с Avicii. Меланхоличният им денс хит "Lonely Together” достигна до топ 3.

И трите сингъла ще бъдат част от предстоящия албум на Ора, който се очаква да излезе следващата година. Записът ще включва песни, по които певицата е работила със Stargate, Julia Michaels и DFA.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама