Винтидж пикник в центъра на София


Винтидж пикник в центъра на София

Дойде време за поредното издание на Smugglers Swing Club: Vintage Garden Party и нова порция страхотна музика, винтидж мода и спиращи дъха танци. Тази събота, 19 юли, от 15 часа The Smugglеrs Соllеctivе имат удоволствието отново да ви поканят на емблематичното парти в сърцето на един от най-красивите столични паркове!

Третото събитие от лятната поредица на Smugglers Swing Club ще се проведе отново в лятната градина на Once Upon A Time ... BIBLIOTEKA. Smugglers Swing Club: Vintage Garden Party ще пренесе посетителите си в Златната Ера на суинга и рокенрола за един следобед, изпълнен с много музика, танци, ретро щандове и прохладни коктейли!

Посетителите на винтидж пикника ще се върнат няколко десетилетия назад с най-доброто от Swing, Jazz, Rock’n’Roll, Rockabilly и Doo Wop музиката от 20-те години до наши дни, селектирана от DJ-ите от The Smugglers Collective.

Освен страхотна музика и емоции, градинското парти ще предложи на посетителите си и:

- Винтидж будоар, където дамите ще могат да се преобразят като звезди от Златната ера на Холивуд, с ефектна ретро прическа и грим.

- Базар с множество щандове с ретро аксесоари, бужута и дрехи на различни столични бутици и винтидж марки.

- Разхлаждащи напитки и коктейли.

- Голям щанд с вкусните къпкейкове на Take A Cake.

- Гостите на винтидж пикника ще имат възможността да поспортуват с федербал, волейбол, скачане на въже, фризби и други

- Всички желаещи ще могат да се впуснат във вихъра на танца и да научат основни стъпки по време на тематичния Charleston уъркшоп, организиран от инструкторите на Lindyhop.bg.

Входът за SMUGGLERS SWING CLUB на 19-ри юли е напълно безплатен. Събитието е достъпно за домашни любимци, при условие, че животното е дружелюбно и добре възпитано. Забранено е внасянето на напитки в рамките на градината!

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама