VIP Brother се завръща със специален сезон


VIP Brother се завръща със специален сезон

“Риалити институцията” VIP Brother ще отпразнува своята десетгодишнина под красноречивото мото „Играта загрубява”. Във VIP Brother на 10 забавлението ще е на високи обороти, а мисии в стил twisted comedy ще изненадват и зрители, и участници.

„Мислите си, че за 10 години сте видели всичко? Недейте, защото VIP Brother вече е на 10 и както приляга на рожденик, ще „почерпи” участниците и зрителите с повече и по-различни изненади отвсякога в стил „комедия с неочакван край”, споделят продуцентите на шоуто. Кастингът за 10-ия юбилей на VIP Brother е специфичен. Освен звездния си статут, съквартирантите ще трябва да притежават и добре развито чувство за хумор и да могат да се шегуват със себе си.

За 10 години през най-известната Къща в българския ефир са минали 108 родни знаменитости и 2 международни звезди. 8 от тях са напуснали Къщата по собствено желание, 93 – по волята на зрителите, а 7 са се увенчали с титлата „Любима звезда на България”. Общият брой на дните, прекарани във VIP Къщата, е 370, през които тя е приютила 10 двойки, 6 майки с деца и 14 гост-звезди. Любовта винаги е имала специално място във VIP Къщата: 3 предложения за брак, 1 сватба, а много сродни души намират пътя един към друг именно в шоуто.

Голeмият брат е най-дългогодишният и доказал се като любим риалити формат в българския ефир. В своята 10-годишна история предаването е събирало пред малкия екран милиони зрители от три поколения. Интересът към шоуто не е случаен - всеки сезон на VIP Brother ражда отношения, сцени и реплики, които се превръщат в градски фолклор и се обсъждат дълго след края на предаването. Често родните звезди се разкриват в неподозирана светлина, но каквото и да се случва зад стените на Къщата, равносметката на финала е положителна. Почти всички участници споделят, че за тях преживяването VIP Brother е донесло само позитиви и горещо препоръчват експеримента, а много от тях са склонни да се завърнат в шоуто отново.

„Слава, пари, освежаване на имиджа, адреналин... мотивите да влезеш във VIP Brother, не само в България, а навсякъде по света са много, но основният си остава приключението и възможността да се самоопознаеш в екстремни условия”, коментират продуцентите на шоуто и се радват, че с всеки следващ сезон все по-малко се налага да убеждават звездите да участват в предаването.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама