Венета Райкова каза сбогом на "Горещо"


Венета Райкова каза сбогом на "Горещо"

След като отпразнува десетата си годишнина през март тази година, "Горещо“ официално е свалено от екран. Разбира се слухове за падането на първия български телевизионен таблоид витаеха от известно време, но въпреки това потвърждаването на информацията от самата Венета Райкова остави в шок много хора.

"Приятели, от няколко дни ме питате защо няма вече "Горещо". Истината е, че договорът ми с продуцентите изтече и аз категорично реших да не го продължавам. Щастлива и готова съм да продължа пътя си сама, а къде - ще видите през септември.“ Това написа г-жа Райкова в личния си профил във Facebook преди няколко дни, като получи безусловна подкрепа от феновете на нея и предаването.

Естествено, след като предишните слухове бяха потвърдени, на тяхно място дойдоха нови.

За възможна причина за напускането е спряган евентуален скандал между Венета Райкова и продуцентите на "Горещо“. Този скандал е породен от факта, че предаването е изместено в полунощ, за да се избегне сблъсък с "Поверително от Ni Lo“ по TV7, което според рейтингови проучвания има значително по-широка аудитория. Вместо да получи подкрепа от своите продуценти, Венета получила постоянен натиск- именно това преляло чашата и я накарало да "скъса“ с тях.

Според някои Венета ще се пробва като продуцент и то не къде да е, а в BTV - най-големият конкурент на Нова. Новото предаване, на което тя най-вероятно ще е и водещ, умишлено или не, ще бъде пълна противоположност на "Горещо“- в него ще се говори за живота на неизвестни хора, като всеячески ще се избягват елементите на "клюкарщина“ и сензационност.

Все по-упорито витае слуха, че заместничка на Венета Райкова ще е не кой да е, а самата Николета Лозанова. Причината е, че скоро г-жа Лозанова публикува снимки във Фейсбук, където се вижда, че е променила цвета на косата си от кестеняво на русо, а като коментар е написала "Ето това е новото ми ГОРЕЩО русо“. Мнозина свързаха това с предаването на Венета Райкова, за което преди часове се беше разбрало, че слиза от ефир.

Официална информация за причината за падането на "Горещо“, както и за бъдещите творчески планове на Венета Райкова още не е излязла. Каквото и да е станало обаче, факт е, че Нова губи едно от най-култовите си предавания.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама