Тачо се връща във VIP Brother


Тачо се връща във VIP Brother

Тази вечер Стефан Манов ще покаже пред очите на цяла България колко много държи на съпругата и семейството си. Тачо влиза отново в Къщата на VIP Brother, защото иска да се бори за любовта на Жени, не само в името на детето им.

Какво се случи с недисциплинирания, агресивния, скандалния мъж, който беше в сянката на шестата по красота в света през седмиците, когато беше извън шоуто? Как му подейства да види отстрани съпругата и бившата си любовница в една Къща? Това, което феновете на предаването разбраха е, че веднага след напускането на Мартин Мартинов двамата мъже се срещнаха, за да получи Тачо сведения от първа ръка за това как се чувства Жени.

Как ще реагира Зорница Линдарева на връщането на Тачо и дали той ще получи виза за Резиденцията, или ще бъде изпратен в ТВО-то – ще видите в live предаването тази вечер от 20:00 часа.

Big Brother взе решение да върне Тачо в Къщата, защото такова е желанието на феновете на предаването и съквартирантите в Образцовия дом. Той обаче не е пълноправен участник, а ще се бори заедно със съпругата си за одобрението на зрителите.

Шестима съквартиранти са номинирани за изгонване. За зрителския вот се борят Зорница Линдарева, Евгени Минчев, Йорданка Христова, Албена Вулева, Кали и Елена Кучкова.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама