Стойка от Big Brother играе в помощ на двойки с репродуктивни проблеми


Стойка от Big Brother играе в помощ на двойки с репродуктивни проблеми

Актьорите от театралното представление "Йерма“, продукция на Университетски театър НБУ, подкрепят фондация "Искам бебе” в усилията им да събират средства в помощ на семейства с репродуктивни проблеми.

Първото представление ще се изиграе в Бургас на 18 октомври 2014 г. от 18:00 ч. в Културен дом на Нефтохимика. На тази дата се честват и седем години от създаването на фондацията. През целия ден членове на фондацията ще правят безплатни консултации за лечението на безплодието. Кулминация на празника ще бъде спектакълът "Йерма“ от Федерико Гарсия Лорка с режисьор Николай Младенов, в ролите Стойка Стефанова, Филип Гуляшки и Симеон Гълъбов. Средствата от билети ще бъдат дарени на бургаско семейство с надеждата да подпомогнат борбата им със стерилитета.

Второто благотворително представление ще се изиграе на 7 ноември в София на сцената на Университетски театър на НБУ, ул. “Монтевидео” № 21. Средствата, събрани от продажбата на билети, ще се дарят на фондация “Искам бебе”. В процес на подготовка е и осъществяването на трето благотворително представление в Пловдив.

Цената на билета за всички спектакли на "Йерма“ е 5.00 лв.

Актьорите в представлението играят абсолютно безвъзмездно!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама