Стартира нов български сериал


Стартира нов български сериал

Нов български сериал ще влезе в домовете на телевизионните зрители от 11 май. Всеки делничен ден от 23.00ч., зрителите на bTV Comedy ще се забавляват с "Играчи” - сериал в жанра "мокюментъри”, умела комбинация от документален филм и пародия.

Ролите в проекта са поверени на млади и талантливи актьори, в партньорство с известни и утвърдени лица като Жана Яковлева и Димитър Георгиев – Дими. В ролите на големите „играчи” влизат Филип Гуляшки (познат от "Стъклен дом", "Фамилията" и др.), Христо Терзиев (постановките „Обир”, „Сирано дьо Бержерак”, „Хъшове” и др.) и Михаил Петров ("Хамлет", "Роберто Зуко" и други). Те пресъздават образите на трима приятели - Айтито, Каръка и Американеца, които имат различни интереси, цели, разбирания за живота и мечти. Какво ги обединява? Това, че са бивши съученици ... и Сестрата (Марина Колева; ''Столичани в повече'', ''Революция Z'', „Връзки” и други) на единия от тях.

Част от ежедневието на трите момчета са още Чичката (Димитър Георгиев – Дими; “Столичани в повече”, “Връзки”), Мързела (Калин Кирилов) и Майката (Жана Яковлева) - роднини и колеги, които може и да не правят живота им по-лесен, но със сигурност го правят доста по-интересен. В отделните епизоди зрителите ще видят и специални гост-звезди като Емил Костадинов, Алекси Сокачев, Орлин Павлов и други.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама