Somersby с нов вкус за разгара на сезон 2016


Somersby с нов вкус за разгара на сезон 2016

Тази година е поредната, в която Somersby предлага нов вкус на своите потребители - свежо предложение с вкус на боровинка. Somersby blueberry притежава натурален плодов аромат и вкус на боровинка и е с 4,5% алкохолно съдържание.

Новото попълнение в портфолиото на Somersby бе избрано на базата на резултати от потребителско проучване, проведено от Карлсберг Груп в редица европейски пазари – в това число България. Основните изводи от проучването на нашия пазар сочат, че 9 от 10 български потребители биха си купили Somersby с вкус на боровинка, тъй като напитката е с добре познат за нашите географски ширини вкус на горски плодове, който местният потребител естествено приема и харесва.

Somersby с вкус на боровинка е новост за цялата Карлсберг Група през 2016 година. 10 са страните в Европа, в които тя се лансира тази година, сред които държавите от нашия регион – България, Сърбия, Черна Гора, Хърватска, , Словения, Унгария, както и скандинавските пазари.

Сайдерът се предлага у нас в малките стъклени бутилки от 0,33мл.

Официалната премиера на Somersby blueberry за почитателите на сайдера бе на 27.04. в клуб Bedroom Premium Club с водещ Орлин Павлов, специалното участие на Белослава с нейните емблематични песни и Индира Касимова, която представи танцовото си шоу с пеперуди.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама