Скандално! Тачо удари Зорница


Скандално! Тачо удари Зорница

Извънредно развитие на събитията в най-обсъжданата Къща в България доведе до отмяна на елиминациите тази вечер.

На тържеството по случай рождения ден на Иво Аръков, за което съквартирантите се готвиха с много желание, Тачо зашлеви Зорница, защото си помисли, че тя е в основата на интрига между Жени Калканджиева и Камелия Воче.

Насилието под всякаква форма, независимо от мотивите, е напълно забранено в предаването и VIP Brother моментално извика Тачо в изповедалнята, след което го отстрани от Къщата.

Какви бяха причините за тази непремерена реакция - дали това е опит да защити Жени или е просто изнервен от женските разправии, ще разберем тази вечер в live изданието на предаването. По време на епизода Тачо ще получи думата да се защити пред очите на цяла България, пред съквартирантите, членовете на Домсъвета и специалния гост в студиото - психоложката Ани Владимирова.

На живо тази вечер ще се реши не само дали Тачо напуска къщата или има шансове да остане, но ще стане ясна и съдбата на любовния триъгълник Жени-Тачо-Зорница.

Емоционалните и рационални обяснения на двете дами по отношение на инцидента и какво смятат да правят в бъдеще също ще бъдат чути в ефир.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама