Сантра в секси дует с Лора Караджова


Сантра в секси дует с Лора Караджова

Сантра и Лора Караджова зареждат лятото с ударна доза емоции и сексапил в новата си колаборация. Песента "Усещам още“ вече има и видео.

Песента носи празнично лятно настроение, а в аранжимента й се чуват горещи етно ритми, както и звуци на български народни инструменти. Музиката е дело на Васко Иванов-Декстър и Сантра, а текстът написва ар-енд-би певецът Бобо.

Нажежената атмосфера присъства и във видеото на един от най-популярните български режисьори - Павлин Иванов – BASHMOTION, което представя певиците в различни картини – от горещи и влажни тропически нощи, атрактивни коли, вдигащи пушек гуми и високи скорости.

Впечатляващата визия на двете певици е дело на самата Сантра и Гроздан Михайлов, като облеклата са селекция от модната линия на певицата UnicornAve и H&M. Специалните фолклорни и елфически елементи в стайлинга на двете певици пък са модната препратка към аранжимента.

Видеото изобилства и от динамични танци, чиято хореография е поверена на гуруто на брейкденса Макоса Ностра.

"С Лора си говорим да направим нещо съвместно от много време и моментът дойде. Работихме упорито по проекта и аз съм много доволна от резултата – не само защото е наша песен, а защото е нещо наистина качествено“, споделя Сантра.

Наскоро певицата направи друга успешна колаборация – „Не ми убивай кефа“ заедно с Криско.

Ето и самото видео към "Усещам още“:

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама