Рапърът DEE: Хубаво е да се върнем към корените си


Рапърът DEE: Хубаво е да се върнем към корените си

Един от любимите хип-хоп изпълнители – DEE,  е вторият известен участник в новия сезон на риалити предаването "Фермата", който ще започне през септември в ефира на bTV. Заедно с други известни и неизвестни българи, той ще се докосне до живота във фермата, ще се срещне с бита на нашите предци, които са живели в близост до земята, спазвали са българските традиции и са се занимавали с различни занаяти.

Ето какво сподели DEE специално за читателите на Iwoman.bg

Здравей DEE, разкажи ни за предстоящото ти участие във "Фермата". Как прие това предизвикателство?

Приех поканата, тъй като след редица участия по морето това лято, мисля, че ще ми се отрази добре животът на село. Хубаво е да се върнем към корените си, да научим нови неща.

Харесва ми идеята за живот в близост до земята и връщане към традициите, и бита от миналото.

Мисля, че ще е едно страхотно преживяване. Очаквайте един много добър и завладяващ сезон. Вътре ще се съберем много забавни и атрактивни личности. Влизам за първото място и ще дам всичко от себе си."

Живял ли си преди на село и занимавал ли си се със селскостопанска работа?

Никога до момента не съм се сблъсквал с този начин на живот и със селската работа. Ще е наистина нещо различно и интересно. Ще ми липсва забързаният начин на живот, партитата, приятелите и семейството, но определено ще ми бъде интересно да приема това предизвикателство.

Как очакваш да се отрази на кариерата ти?

Искрено се надявам, че участието ми в този формат ще се отрази положително на работа ми. Хората, които не са запознати с мен и творчеството ми, ще имат възможност да се запознаем.

Подготвяш ли нови проекти, с които да зарадваш феновете си?

Да, разбира се! Очаквайте два мои чисто нови проекта до края на септември месец. Единият се казва "Lifestyle", а другият - "Море". Клиповете, както винаги, ще гърмят, като единият ще бъде сниман от Люси Иларионов. Подготвям и още много нови проекти, единият ще е в колаборация, но няма да издавам с кой. Нека бъде изненада.

Благодаря ти! Пожелавам ти много успехи!

Бъдете щастливи! Благодаря на вас и на всички мои фенове, които ме подкрепят и ще продължават да го правят!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама