Пускат последни билети за концерта на Ерос Рамацоти


Пускат последни билети за концерта на Ерос Рамацоти

Днес в 14:00 часа ще бъдат пуснати в продажба последните 1500 броя седящи места за концерта на Ерос Рамацоти в Арена Армеец на 26 септември, съобщиха организаторите от Жокер Медиа. Горещите билети са на цени от 60 и 70 лв.

Мярката се налага поради огромния интерес от страна на родната аудитория към събитието. Седящите места, които до момента бяха в продажба, свършиха четири месеца преди гостуването на най-голямата италианска звезда в София. Все още могат да бъдат закупени и билети за правостоящи на терена, както и за специалния “fan pit”, разположен пред сцената и предназначен за всички фенове, които искат да бъдат най-близо до любимия си изпълнител.

Световното турне на Ерос Рамацоти, с което ще отбележи 30-годишния си юбилей на сцената с шоу, събрало на едно място най-големите му хитове, стартира през есента. В Италия билетите за концертите във Верона и Милано бяха разграбени часове след пускането им в продажба, затова Ерос обяви допълнителни дати, за да могат всички желаещи фенове да го видят на живо. София ще стане част от обиколката на 26 септември (събота).

Последните пропуски за концерта на Ерос Рамацоти в Арена Армеец могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна, както и online ТУК.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама