Пускат още билети за концерта на Анастейша


Пускат още билети за концерта на Анастейша

Концертът на американската поп икона Анастейша на 16 април 2015 година е безспорно едно от водещите музикални събития тази пролет и интересът към него е наистина впечатляващ. Поради тази причина организаторите от Loud Concerts пускат в продажба втори балкон. 

Визитата на суперзвездата е част от световното й турне “Resurrection Tour 2015”.

Билетите за втори балкон са на цена от 60 лева и влизат в продажба от понеделник, 16 март, в мрежата на Еventim (eventim.bg), магазинитe Office 1 Superstore, Telenor, OMV, Picadilly.

Междувременно, Анастейша даде интервюта за водещи български медии. В тях тя сподели, че няма търпение да посети страната ни, за която е чувала много хубави неща и се надява да има време да разгледа красивата ни столица.

Поп дивата иска публиката да се забавлява много на шоуто й, както и да остане с незабравими спомени от срещата си с нея. Обеща да изпълни освен песни от последния си студиен албум "Resurrection", който е свързан с лични преживявания и за нещата от живота, така и вечните си хитове, които всички познават добре.

Изпълнителката сподели, че се чувства в прекрасна форма и че това, което вижда в бъдеще са още повече шоута, турнета и положителни емоции. “Не искам това никога да приключва”, сподели Анастейша.

Началото на концерта на Анастейша на 16 април в зала 1 на НДК е в 20.00 часа.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама