Предложение за брак на концерта на Никос Вертис


Предложение за брак на концерта на Никос Вертис

От първата песен до финала на биса – Никос Вертис вдигна на крака Арена Армеец, усети любовта на българската публика и показа с феноменалното си шоу защо славата му се носи от Австралия до САЩ и Канада, от Лондон до Тел Авив.

Лазерно шоу и въздействаща мултимедия откриха концерта снощи в Арена Армеец, а на сложната сценична конструкция на 5 нива се качи цял оркестър от 25 музиканта.

Самият Вертис излезе минути след старта и самото му появяване с поздрав на български „Добър вечер, София!“ предизвика фурор. Шоуто започна с няколко баладични изпълнения, но още след третата песен цялата зала беше на крака и танцуваше. Билети за концерта бяха закупени от всички съседни държави и цялата страна. Сред феновете във VIP сектора пред сцената на гръцката мега звезда бяха множество бизнесмени, известни личности и изпълнители, сред които Галена, Кали, Ани Хоанг и Люси Иларионов, Деси Слава, Ива Софиянска и Мон Дьо, Ваня Червенкова, Петя Дикова и много други. Всички те бяха поразени от изключителния чар и харизматично сценично присъствие на певеца.

По време на концерта той се раздаде напълно – свири на китара и бузуки, танцува сиртаки и българско хоро, флиртува с дамите, а на най-големия му хит Thelo Na Me Nioseis в публиката се издигна голям банер, с който фен предложи брак на любимата си!

В продължение на над 2 часа Никос изпълни всичите си големи хитове, като Ena Psema, An Eisai Ena Asteri, De Me Skeftesai, An Feigeis, San Trelos Se Agapao, Poli Apotoma Vradiazei и много други. За първи път чухме най-яркия представител на стила „лаика“ - съчетание между традиционна гръцка музика, и модерни танцувални диско, латино и фънки бийтове.

Великолепно оркестрирани, песните на Вертис успяха да стигнат сърцето и да вдигнат на крака всички в залата. За най-големите му почитатели изненадата беше специалната премиера на новия му сингъл Min Agreis („Не закъснявай“), чийто клип той засне само преди дни с режисьора Люси Иларионов на брега на езеро край София.

Както звездата и музикантите, така и публиката преживяха една страхотна вечер. И за никого не беше изненада обещанието на Никос накрая следващата среща да е съвсем скоро!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама