Поредицата "Игрите на глада" става пиеса


Поредицата "Игрите на глада" става пиеса

Студиото, което създаде филмите по едноименните романи на Сюзън Колинс Lionsgate обяви, че планира театрална версия на "Игрите на глада".

За премиерата на постановката в Лондон през 2016 г. ще бъде построен специален театър в близост до стадиона Уембли. В момента Lionsgate водят преговори и с холандски компании, с които да поставят заедно пиесата "Игрите на глада". Продуцент на грандиозния спектакъл ще бъде носителят на награда „Тони“ Робин де Левита. Създателите на култовата поредица филми вярват, че геният на Левита в съчетание с изключително иновативни технологии, ще осигурят уникално изживяване за феновете.

Тази седмица излезе и пълният саундтрак към филма. Песните бяха подбрани и подредени от младата новозеландка Лорд, която е и изпълнител на основното парче. Албумът превзе социалните мрежи, а критиците са единодушни, че изборът на младата певица е брилянтен.

Феновете от цял свят тръпнат в очакване за премиерата на "Игрите на глада: Сойка-присмехулка - част I". Звездите от филма вече обиколиха няколко държави, в които представиха третата част от култовата поредица. 

Официалната премиера на "Игрите на глада: Сойка-присмехулка - част I" е на 21 ноември в кината и 4DX.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама