Орлин Павлов: Бигбендовото звучене прави поп музика по-въздействаща


Орлин Павлов: Бигбендовото звучене прави поп музика по-въздействаща

Остават броени дни до концерта на Орлин Павлов с ръководените от Ангел Заберски музиканти от Биг Бенд "Брас асоциация” и Софийска Филхармония. Репетициите за събитието на 3 юни в зала "България" текат с пълна сила, а изпълнителят не пропуска да държи феновете си в течение като пуска кратки клипове от работния процес на личната си страница във Facebook.

"Концертът, който подготвяме, е изключително вълнуващ за мен. От една страна имаме това неповторимо бигбендово звучене, което изцяло променя мащаба и начина, по който въздейства поп музиката, от друга сме включили класики на Франк Синатра, които за мен е огромна чест и удоволствие да изпълнявам. Музикантите, с които работих по преаранжирането на собствените ми парчета за подобен състав, са изключителни професионалисти и успяхме да направим нещо съвършено ново. Песните се наситиха с онази емоция, която само живото изпълнение може да предаде, това е едно много лично послание от нас, които сме на сцената към хората в публиката".

Както вече стана ясно, към BIG BAND CONCERT се присъедини и Белослава, с която Орлин ще изпълни популярно романтично парче. Сред другите акценти са песни на Франк Синатра, като вдъхновението идва от 100-годишнината от неговото рождение и следата, която той оставя в музиката на 20 век.

BIG BAND CONCERТ е поп, джаз и суинг проект.

Билетите за BIG BAND CONCERT може да закупите в мрежата на EVENTIM на цена от 25 до 60 лв. При наличност билети за BIG BAND CONCERT ще могат да се закупят и от зала България в деня на концерта до 19:00 часа.

снимка: Дилян Марков

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама