Научно парти за възрастни в Музейко


Научно парти за възрастни в Музейко

На 19 май Музейко ще сложи децата да си легнат и със спускането на вечерта ще отвори врати за посетители над 18 години! Те са канени на първото у нас SCIENCE PARTY с избухващи коктейли, научни игри за големи и нов прочит на джаз, фънк и соул парчета.

Първото събитие 18+ ще бъде на между 7 и 10 часа вечерта.

Научни игри за големи, избухващи коктейли и музика от диджей SAVA обещават силна вечер на всички, които търсят да върнат детското въображение с научни истории за начинаещи.

По време на първото SCIENCE PARTY ще видим на живо истинско избухване, ще тестваме законите на привличането и гравитацията, а пространство-времето ще изкривим с истории за черни дупки - екипът на Музейко обещава трите часа да ни се сторят девет! Научни игри или просто коктейли върху покрива на Музейко, програмата на научното парти обещава по нещо за всеки.

Музиката ще бъде селектирана и миксирана от SAVA, който с ритъма на модерен джаз и фънк и соул ще ни припомни, че лятото вече е тук. Вибрациите от пулта ще помагат в концентрацията на всички, които искат да си тръгнат с награда от игрите за умните пораснали.

Събитието е първото от серия тематични партита за пораснали, които ще се провеждат по тъмно, след стандартното работно време на Музейко. Всяко следващо парти ще бъде посветено на различни научни феномени, които могат да бъдат и феноменално интересни.

Билетите за SCIENCE PARTY са в продажба на касите в Музейко и онлайн. Първите 50 са на специална цена от 10 лева, а всички останали в предварителна продажба струват 15 лева. Цената на билет на входа в деня на събитието ще бъде 20 лева. Местата са ограничени.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама