Нешка Робева и Влади Варгала с нов комедиен спектакъл


Нешка Робева и Влади Варгала с нов комедиен спектакъл

"Разбъркай го – да се оправи“ е заглавието на най-новия завладяващ комедиен спектакъл на Нешка Робева и Влади Въргала. Тази пролет, премиерно шоуто ще бъде представено на 22 май в зала 1 на НДК.

Под режисурата на Въргала "Разбъркай го – да се оправи“ "забърква“ сатира, комични и драматични ситуации, които се преплитат с майсторското танцовото изкуство на момчетата и момичетата от трупата "Нешанъл Арт“.

Спектакълът задава актуални за днешното време въпроси като дали любовта или парите са по-силни… "Всичко е пари“ или "Всичко е любов“ и възможен ли е бракът по любов? Със замах историята сменя ролите на двата пола и превръща мъжете в жени, като им отнема силите, за да ги размени. Водещи в сюжета са двата контрастни образа на Крилатият и Рогатият, които слизат на земята заради един облог… Но дали те ще докаже своето твърдение и кой ще спечели залога?

С "Разбъркай го – да се оправи“ почитателите на танцовите изкуства ще имат удоволствието да се потопят в едно ново амплоа на трупата "Нешанъл Арт“.

"Всеки път трябва да добавяш новости, да създаваш нещо различно, с което да изненадваш публиката и да провокираш себе си.“ – споделя Нешка Робева за работата по новия си проект.

 Билетите за спектакъла са вече в продажба на касата на НДК и в мрежата на Ticketportal.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама