Милица Гладнишка участва в детски спектакъл


Милица Гладнишка участва в детски спектакъл

Лъчезарната певица Милица Гладнишка, позната като ТВ водеща, актриса от киноленти и сериала "Етажна собственост", поема още едно предизвикателство и взема участие в детския формат "Приказки с оркестър".

В новия творчески проект се срещат музика, актьорска игра и изобразително изкуство, за да провокират фантазията на малките.

Позната на детската и тийнейджърска аудитория от редица анимационни филми, този път Милица ще бъде един от гласовете в музикалния и образователен спектакъл "Приказки с оркестър“, създаден по българската народна приказка "Тримата братя и златната ябълка“.

На сцената актьорите ще бъдат двама, заедно с Милица историята ще разказва познатия и обичан от анимационните филми български глас - Иван Велчев. Актьорът е озвучавал Бен Тен, Въртоглав (Как да си дресираш дракон), Дъсти (Самолети), Бъгс Бъни в “Шантави Рисунки” и много други.

Двамата разказвачи заедно, с оркестър от класически и фолклорни инструменти, диригент и художници, рисуващи картини от приказката в реално време, ще провокират въображението на децата.

"Мисля, че съвременните деца имат да откриват още много светове, освен тези от компютърните игри. Много се радвам, че ще съм част от този интересен проект, защото нашият фолклор, нашите народни приказки и култура са изключително богати и винаги има какво да научиш и вземеш от тях" - разказва Иван Велчев за работата си по проекта.

Спектакълът е създаден за деца от 3 до 11 годишна възраст и е специално разработен от екип детски психолози, педагози, музиканти, театроведи, сценаристи и цели да развива индивидуалното възприятие на децата и да ги запознае с различните изкуства.

"Приказки с оркестър" не е концерт или опера, не е театър, нито анимационно филмче, а вълнуващо преживяване. Заповядайте на 26 октомври от 11:00 часа в зала "България", където най-интересна за децата ще бъде играта с въображението. Билети може да намерите в мрежата на ticketpro ТУК и в мрежата на eventim ТУК.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама