Мария Илиева представя 2 нови сингъла


Мария Илиева представя 2 нови сингъла

Концертът на Мария Илиева Играя стилно на 5 март в Sofia Event Center обещава да бъде събитие за българската музикална сцена. Поп кралицата ще направи премиера на два чисто нови сингъла - соловият “Нека вали” и дует с хип-хоп сензацията Атанас Колев. Дебют на сцената ще направи и новият артист на лейбъла Стерео стая Александра Борисова - Sunny.

Журито на X Factor "откриват” Атанас Колев още във втория сезон на X Factor, където той бързо се превръща от математик и топ баскетболист във впечатляващ хип-хоп артист и любимец на всички поколения. Детето-чудо печели второто място в музикално шоу номер едно в света. След успеха на сингъла на Deep Zone Project "Зиг Заг” с негово участие и на соловия му "Шах и мат”, той заслужено печели и специалната награда за Teen idol на 359 Hip-Hop Awards.

Мария Илиева и Наско Колев работят по проекта с Dexter, определен за най-добър музикален продуцент (beatmaker) за 2014 от 359 Hip-Hop Awards.

На концерта Играя стилно ще се случи и още една премиера – на новия солов сингъл на Мария Илиева – "Нека вали”, продукт на съвместната ѝ работа с B.O.Y.A.N.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама