Мария Илиева озвучава анимация


Мария Илиева озвучава анимация

Това лято една от най-обичаните български певици Мария Илиева влиза в изцяло ново за нея амплоа и дава гласа си на емоцията Радост в най-новото приключение на Дисни и Пиксар "Отвътре навън".

Мария озвучава анимация за първи път и не крие огромния ентусиазъм, с който подхожда към новата си роля. Голямо признание за нея е и скоростното одобрение, което гигантът Дисни дава за използването на гласа на българката.

Илиева споделя, че се радва да озвучава именно Радост в анимацията. Позитивността на героинята я прави "възхитително заразителна с щастие“, а самата Мария се вдъхновява именно от това всеки път, когато застане зад микрофона.

В оригинала на филма Радост е озвучена от една от най-актуалните съвременни комедийни актриси и носител на Златен глобус Ейми Полър. Мария Илиева споделя, че ролята на Радост е страхотно предизвикателство, което й дава възможност да се докосне до талантa на толкова голяма актриса като Полър, макар и косвено.

"Отвътре навън" ще ни отведе в един свят, за който всеки от нас е мислил, но сега ще го видим визуализиран – а, именно този вътре в главата ни. Кое ни кара да се чувстваме щастливи, а в следващия момент раздразнени, откъде идва така известната омраза на децата към спанак и броколи ще разберем с анимацията. Затова както Мария Илиева споделя, това е филм не само за малките, но и за големите.

"Отвътре навън" ще ни заразява със смях и емоции от 19 юни само в кината на 2D и 3D!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама