Лорин Хил идва в България


Лорин Хил идва в България

Неповторимата Лорин Хил идва за концерт в България на 15-ти юли в зала "Арена Армеец".

Лорин Хил aka MS. Lauryn Hill избухва с the Fugees. Невероятно успешният им втори албум, "The Score", издаден през 1996 г. прави Fugees най-бързо продаваната рап/хип хоп формация на всички времена. Албумът също така остава в музикалната история с 2 награди Грами, 6-кратно сертифициран платинен статус по продажби и 3 сингъла на върха на музикалните чартове - "Killing Me Softly", "FU-GEE-LA" и "Ready Or Not".

След раздялата на Fugees, Хил се отдава на самостоятелни проекти. Редом с Ерика Баду, Лорин Хил е "женското лице" на т.нар. нео соул. Макар че "The Miseducation of Lauryn Hill" (1998 г.) си остава единственият й солов албум, той е повече от успешен: 5 награди Грами, №1 в Топ 200 на сп. Билборд, над 12 милиона продадени копия само в САЩ. След четиригодишно прекъсване Хил се завръща с проекта "MTV Unplugged 2.0". Денонсира славата си и започва да пише по-духовни парчета, със социална насоченост.

Когато не е на сцена, Хил е отдаден активист и човек-кауза. През 1996 г. тя получи награда Essence за работата ѝ в създаването на проект за бежанците, както и за подпомагане на строителни проекти в Кения и Уганда. Тя е основател на Refugee Camp Youth Project, програма насочена към младежи в неравностойно положение - с този проект, стотици малоимущи деца от родния й град Ню Джърси получават възможност да прекарат лятото на безплатен образователен лагер. И как иначе, Хил преди всичко е супер-майка: докато повечето работещи жени се колебаят да отгледат дори едно, Лорин се радва на общо 6 деца. Баща им е бившият й дългогодишен партньор, Роан Марли, синът на реге легендата Боб Марли.

Билетите за концерта й в София са вече в продажба. Все още имате възможност да се възползвате от цената "ранно пиле" - 55 лв. Също така в продажба са и лимитиран брой билети Front of stage на промоционална цена 80 лв., както и VIP билети с включено парко място. За ограничен период от време всички закупени билети могат да получат ъпгрейд за Front of Stage срещу доплащане от 25 лв.

Лорин  идват по покана на Phat Bride Productions.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама