Лариса Ренар отваря своя школа в България


Лариса Ренар отваря своя школа в България

Световноизвестната авторка на бестселъри за скритата сила на жените Лариса Ренар ще отвори собствена школа в България. Това съобщи самата Ренар на среща със свои почитатели в Литературен клуб Перото в НДК.

"Гуруто" на женската сила ще изпрати свои сътрудници, благодарение на които в края на август и у нас ще отвори врати "Академията на личния живот”. Школата на Ренар има няколко офиса в целия свят и стотици дами, които я посещават.

В първия ден от Великденските празници Ренар и Наталия Кобилкина събраха десетки почитатели и представители на медиите в Перото, където съобщиха новината.

Със специален едночасов тренинг двете накараха присъстващите дами да открият кой архетип преобладава в тях – Любовницата, Момичето, Домакинята или Кралицата, и им дадоха ценни съвети как да постигнат пълнотата на своята енергия.

На 21 и 22 май е ВИП-семинарът "Бизнес по женски", където тя ще разкрие как да изградиш успешна кариера, запазвайки женственността и щастливия си личен живот. 

На 11 юни в Зала 3 на НДК в София и на 12 юни във Фестивалния комплекс във Варна са двата тренинга "Събуждане на свещената женска сила".

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама