Крейг отказал 68 млн. паунда, за да бъде отново Бонд


Крейг отказал 68 млн. паунда, за да бъде отново Бонд

Даниел Крейг е отказал 68 млн. паунда, за да участва в още две продължения на филмите за Джеймс Бонд.

Актьорът, който в момента е на 48 години, влезе в образа на агент 007 в четири поредни филма. Според британското издание "Сън" впечатляващата сума включва печалбите от разпространение, предоставяне на права и работата на Крейг като съпродуцент.

След премиерата на последната лента за тайния агент - "Спектър", актьорът не скри желанието си да приключи с образа. Според източник на "Сън“ Крейг е заявил след края на снимките на филма, че това ще е последният му филм като Бонд, въпреки че според продуцентската компания зад филмите, той би могъл да се върне срещу по-голяма сума пари.

Въпреки че напускането на Крейг не е потвърдено, вече се появиха слухове за това кой може да е неговият наследник. Като най-вероятен избор се посочва актьорът Том Хидълстоун – звездата на новия шпионски сериал на Би Би Си "Night Manager“.

"Работата е там, че позицията не е освободена, поне доколкото аз знам. Никой не е говорил с мен. Смятам, че слуховете се появиха, защото в „Night Manager“ играя шпионин и хората правят връзка“, заяви самият Хидълстоун по повод на възможността да бъде новият 007.

Източник: БГНЕС

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама