Камелия Воче напира да напуска VIP Brother


Камелия Воче напира да напуска VIP Brother

Албена Вулева от години се слави със скандалната си репутация. Тя е заклеймявана от известните, а във ВИП Къщата на Big Brother беше приета с известни резерви от съквартирантите. След влизането на Людмила, Вулева беше определена като “по-малкото зло”, а майка и дъщеря създадоха най-силния отбор по късане на нерви, който тази Къща е виждала.

Най-потърпевш от дуета Вулеви е Камелия Воче. Тя най-често влиза в пряк конфликт с Людмила, а повод за скандали винаги са хигиенните навици на рускинята. В новата седмична мисия “Демокрация” съквартирантите взимат решения по различни битови въпроси чрез демократично гласуване, или така поне си мислят. Тайната мисия на Албена е да бъде единствената, чийто глас се зачита, без другите да разберат. Това директно я превръща в абсолютен диктатор под прикритие. Днес съквартирантите трябва да изберат кои да са двете чистачки, които да излъскат Къщата до блясък. Албена на драго сърце изпраща Камелия Воче и Кали да се трудят и именно това решение отприщва поредица от скандали. Резултатът – Воче си събира багажа и иска да напусне най-известната Къща.

Колко тежки трябва да бъдат разменените думи и колко силно опънати нервите, за да се стигне до такова решение, ще разберете тази вечер.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама