Какво говори за вас любимата ви героиня от "Игра на тронове"


Какво говори за вас любимата ви героиня от "Игра на тронове"

"Игра на тронове" в момента е един от най-гледаните сериали както от мъже, така и от жени. Макар че изобилства от насилие, кръв, убийства, много дами са му големи фенове. 

В сериала има няколко женски образа, към коитото определено имаме симпатии, тъй като са силни и магнетични.

Разберете какво издава за вас любимата ви героиня от "Игра на тронове". 

Бриен от Тарт

Тя се бори със зъби и нокти за тези, на които служи. Опитва се да прави правилното нещо в зависимост от обстоятелствата. Ако я харесвате, вие сте много надеждна и знаете колко е важно да бъдете лоялни. 

Церсей Ланистър

Ако си падате по нея, определено не искаме да сме ви приятели. Вие сте от тези жени, които обичат да правят номерца на околните и често злорадствате. Сигурни сме, че и във вас се крие нещо добро, което прикривате.

Марджери Тирелл

Вие сте амбициозна и сте готова на всичко, за да постигнете целите си. Независимо дали става въпрос за работа или мъж, не се спирате пред нищо. Но ви съветваме да помислите добре какво правите, защото всичко си има последици. 

Денерис Таргариен

Обичате да сте в центъра на вниманието. Но не е само това. Опитвате се винаги да постъпвате правилно - да си вършите работата докрай, да помагате на приятел в нужда или пък на бездомни животни.

Мелисандра

Определено сте жена, която си пада по драмата. Обичате да носите черни дрехи, масивни бижута и тежък грим. Животът ви не може да е просто спокоен, винаги измисляте нещо, с което го усложнявате.

Санса Старк

Да, светът е суров, но въпреки всички трудности, вие вярвате в доброто и не спирате да бъдете романтичка по душа. Очаквате някой ден вашият принц на бял кон ще дойде и ще ви спаси.

Аря Старк

Не се страхувате да запретнете ръкави и да се заловите с работа. 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама