Кайли Миноуг издава нов коледен албум


Кайли Миноуг издава нов коледен албум

Кайли Миноуг ни заразява със своето коледно настроение и ни кара да очакваме с нетърпение новия й албум “Kylie Christmas”, който ще излезе на музикалния пазар на 13 ноември.

Албумът се състои от 13 песни и включва няколко дуета и компилация от оригинални и класически парчета. Кайли се обръща към сестра си  Дани Миноуг и двете създават песента “100 degrees”, която обещава да се превърне в коледна класика! Jamie Corden обединява сили с красавицата за песента “Only You”, с Иги Поп създават празничната “Christmas Wrapping”, а Франк Синатра посмъртно се включва във всеизвестната “Santa Claus Is Coming To Town”.

Три нови парчета – “White December”, “Christmas Isn’t Christmas ‘Til You Get Here” и “Every Day’s Like Christmas” са част от албума, а делукс версията включва “Oh Santa”, “100 degrees” и “Cried Out Christmas”. Вариращи от бавни и чувствени до диско, шестте нови песни са напълно в коледния дух!

Феновете ще могат да надникнат в студиото, където Кайли записва, благодарение на DVD, включващо шест песни.

За да отпразнува излизането на албума, певицата ще пее в Royal Albert Hall на 11 декември. По случай това събитие, тя казва: „Да съм на сцената на Royal Albert Hall ще е сбъдната мечта. Нямам търпение 11 декември да дойде, за да може всички да споделим една нощ, изпълнена с радост и празнично настроение!”

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама